reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
A gdzie te czasy, że się pisało: podnosi główkę
Hahahah Maja nie pobije nikogo (mam nadzieje). Wiecie co ona dzis zrobila, naskarzyla na kolezanke ze jej zrobila krzywde
Bylismy u sasiadow z gory co maja dwie dziewczynki blizniaczki (to dopiero sa aparatki). No i Martynka chciala ja poprzytulac pobawic sie itd... ale Maja niechciala wiec ta ja na sile zlapala i niechcacy Majke uderzyla. To ten moj maly brzdac przyszedl do mnie i mowi po swojemu ze ona jej zrobila krzywde. W jej wersji jezykowej wygladalo to tak ze pokazala na Martyne pozniej na swoj brzuszek i powiedziala ała myslalysmy ze tam padniemy z dziewczetami. Kurcze Maja za duzo ogladala ze mna polityki i nasluchala sie pewnie o ABW i CBA
Bylismy u sasiadow z gory co maja dwie dziewczynki blizniaczki (to dopiero sa aparatki). No i Martynka chciala ja poprzytulac pobawic sie itd... ale Maja niechciala wiec ta ja na sile zlapala i niechcacy Majke uderzyla. To ten moj maly brzdac przyszedl do mnie i mowi po swojemu ze ona jej zrobila krzywde. W jej wersji jezykowej wygladalo to tak ze pokazala na Martyne pozniej na swoj brzuszek i powiedziala ała myslalysmy ze tam padniemy z dziewczetami. Kurcze Maja za duzo ogladala ze mna polityki i nasluchala sie pewnie o ABW i CBA
A gdzie te czasy, że się pisało: podnosi główkę
A co Ty taka niecierpliwa:-) Poczekaj jeszcze troszkę i będziesz pisała o podnoszeniu główki
Rybcia_21
Fanka BB :)
maarta Dominika jest na tym samym etapie kręcenia się w kółko i później się przewraca.. No i uwielbia krecić sie w kółko az mu sie w główce zakręci i pada na ziemię
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Super hehe z tym kręceniem u nas tego nie ma.
Dziś za to Victor śpiewał kawałek piosenki Rihany (teledysk z wodą)śpiewał eee eeeee eeee ahhh ahh ahhh tak jak ona No i na basenie pływa juz z 2 kółkami a nie 3
Dziś za to Victor śpiewał kawałek piosenki Rihany (teledysk z wodą)śpiewał eee eeeee eeee ahhh ahh ahhh tak jak ona No i na basenie pływa juz z 2 kółkami a nie 3
Rybcia_21
Fanka BB :)
vici masz utalentowanego synka jak umie powtórzyć za piosenkarką słowa.
A na basenie super jak juz z dwoma kółkami pływa.
A na basenie super jak juz z dwoma kółkami pływa.
reklama
Podziel się: