reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

Widze ze wszystkie dzieci przechodzą ten sam etap samodzielności, u nas tak samo Antek wszystko robic chce sam no i tańce to obowiązek. No i uwielbia krecić sie w kółko az mu sie w główce zakręci i pada na ziemię:-D

reklama
Hahahah Maja nie pobije nikogo (mam nadzieje). Wiecie co ona dzis zrobila, naskarzyla na kolezanke ze jej zrobila krzywde :-D:-D:-D:-D
Bylismy u sasiadow z gory co maja dwie dziewczynki blizniaczki (to dopiero sa aparatki). No i Martynka chciala ja poprzytulac pobawic sie itd... ale Maja niechciala wiec ta ja na sile zlapala i niechcacy Majke uderzyla. To ten moj maly brzdac przyszedl do mnie i mowi po swojemu ze ona jej zrobila krzywde. W jej wersji jezykowej wygladalo to tak ze pokazala na Martyne pozniej na swoj brzuszek i powiedziala ała :-D:-D:-D myslalysmy ze tam padniemy z dziewczetami. Kurcze Maja za duzo ogladala ze mna polityki i nasluchala sie pewnie o ABW i CBA :-D:-D:-D:-D

Super hehe z tym kręceniem u nas tego nie ma.
Dziś za to Victor śpiewał kawałek piosenki Rihany (teledysk z wodą)śpiewał eee eeeee eeee ahhh ahh ahhh tak jak ona :-DNo i na basenie pływa juz z 2 kółkami a nie 3:yes:

reklama
Do góry