reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
U nas Victor dopiero wczoraj wieczorem zaczol sie krecic w kolko wczesniej tego nie robil.Ale hustac sie nie lubi.
no prosze - nasze dzieci coraz bardziej cwane sie robia ... gratulacje dla wszystkich
nasza kamilka strasznie nami dyryguje ... idz tam, chodz tu, usiac, spac ... a jak przychodzi ktos do domu to pokazuje po kolei co ma z siebiezdjac ... nikomu nie przepusci
no a tanczyc lubila zawsze
nasza kamilka strasznie nami dyryguje ... idz tam, chodz tu, usiac, spac ... a jak przychodzi ktos do domu to pokazuje po kolei co ma z siebiezdjac ... nikomu nie przepusci
no a tanczyc lubila zawsze
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Podbijam, bo Olo mnie ostatnio zaskoczył.
Ma kolekcję małych samochodzików Wadera takich jak te:
Ma kolekcję małych samochodzików Wadera takich jak te:
Przy czym my mamy rózne... Ale do rzeczy: Olo zawsze przychodził do mnie żebym mu połączyła je razem w długo pociąg a wczoraj patrzę a on sam je bardzo sprawnie łączy. Byłam w szoku, bo one raczej malutkie są i to raczej trudne dla takiego malca. Do tej pory manualnie to był cienki, ale chyba zabawa klockami bardzo dużo daje i rysowanie, bo ostatnio rozwoj manualny u niego króluje.
Zaskakuja nas dzieci, co?
Zaskakuja nas dzieci, co?
Irlandia u nas tez Maja uwielbia te samochodziki, od Maksia przejela. I tez nawet sobie dobrze radzi z laczeniem ich. Jeszcze ma kolejke drewniana z haczykami i wagoniki laczy z tymi samochodami.
Te samochody sa bardzo fajne bo mozna je w wannie topic
Te samochody sa bardzo fajne bo mozna je w wannie topic
vici
mama Victor´a & Raphael`a
My też je mamy i są git
reklama
Podziel się: