reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
My mamy niekapek ten od 3 miesiąca z gumowym dziubkiem i mi się własnie wydaje, ze z niego słabo leci, albo Natalka nie chce się wysilac ;D Własnie chce wymienić dziubek i sprawdzić jak będzie.

Wyrzuciłam opakowanie od kubka i nawet nie mogę sprawdzić czy mam ten od 3 miesiąca ale Klaudia pije z niego bardzo ładnie więc chyba to ten. Ja jak spróbowałam się napić to poleciało całkiem dużo jak na dziecięcą buźkę. W każdym razie jest z 3 dziurkami.

Dori nieźle ;) Widać Klaudia już prawie dorosła jest ;)

A Karolinka znów mnie dziś zszokowała, siedziałam przy komputerze tak jak teraz a mała marudziła w łóżeczku, w pewnym momencie zaczęła już tak głóśno marudzić że postanowiłam do niej iść ją uspokoić, odwróciam się do niej i co widze? Moja Karolinka opiera się na stópkach i dłoniach :o :o :o a przy tym marudzi, niestety nie zdążyłam cyknąć fotki :( Normalnie szok! Coś mi się wydaje że do raczkowania juz niedaleko :)

reklama
Iza gratulacje dla Karolinki :) ale ona szybko się rozwija

U nas też ostatnio nastąpił duży postęp Kubuś od 2 dni zaczął się przekręcać z plecków na brzuszek i odwrotnie a już zaczynałam się niepokoic a od wczoraj bawi się stópkami i ciągnie je do buzi :) w ciągu 3 dni tyle umiejętności :)

Do góry