reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
Iza-Twoja Karolcia bardzo szybko sie rozwija,chyba w 6 miesiacu bedzie biegac:)
moja od tygodnia umie przewracac sie z plecow na brzuszek:) a w ogole to uwielbia sie krecic i wiercic ze teraz trudno zmienic jej pampersa bo juz na plecach nie ulezy spokojnie, i nic nie moge wtedy kalsc w zasiegu jej wzroku bo od razu sie do tego odwraca i siega po to raczka,najchetniej po zuzyta pieluszke :laugh: i po chusteczki nawilzajace.

Spokojnie Dori, jeszcze chwilka a będzie pewnie od 12tego potrzebny, te szkraby tak szybko rosną :laugh:
A Karolinka, to już w ogóle :D Iza1 przyznaj sie ona pewnie z grudnia jest, co ?? ;D Tak na serio to wielkie gratulacje dla Twojej córci "przodowniczki" :D

Marta gratki dla Wiki z okazji nowych umiejętności, Karolinka też już interesuje się chusteczkami :D A wczoraj wciągła sobie do łóżeczka gazete króra leżała na stoliku obok :D
Margarett :D :laugh: :D dzięki :) Ja sama jestem pod wrażeniem, nawet pytałam mamę czy ja też się tak szybko rozwijałam mówi że też, ale wątpie czy to pamięta ??? Wiem tylko że ponoć jak miałam 3 miesiące to wypadłam z wózka bo chciałam zobaczyć co jest z boku ;D

ale te wazse dzieci sa niesamowite!!!!!!!!
Zosia nie bulu lezec na brzuszku raczki sie jej rozjezdrzaja krzyczy!ani troche sie jej to nie podoba! a gdzie tu mowa o wstawaniu czy przewracaniu sie na boczki!!!
jest silna ale brzuch to jej slaba strona;)

reklama
Do góry