reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
{b]Magdaleona[/b] Gratulacje dla Oliwki za jej nowe umiejętności.
Ale chyba Oliwka teraz skończy 5 miesięcy a nie 6
Dori Brawo dla Klaudi że potrafi pi z kubka niekapka.

A moja Dominisiap/b] coraz bardzej i mocniej gzwiga główke do góry jak się ją trzyma za rączki.

Ja to tak rozumiem, że skończy 5 miesiąc (czyli ma pelne 5 miesięcy) i zacznie 6 czyli lecą tygodnie już z szóstego miesiąca

dori - ja tak samo rozumuje :)

tez chyba musze rozejrzec sie za kubeczkiem - nawet ostatnio chcialanm sie was zapytac o to :) a jakich kubeczkow uzywacie - tzn jakich firm ?

a kamila zaczyna sie powoili interesowac swoimi nogami; no i glowe caly czas podnosi z kazdej pozycji - juz chce siedziec :)

Ja kupiłąm Aventu, wogóle jakoś mi ta firma pasuje. Mam z niej także podgrzewacz, laktator, smoczki uspokajacze, lyżeczkę do karmienia no i butelki afkors. I Klaudii chyba też pasują bo nie narzeka.

No moja też już znalazła swoje stopy. Jak jest bez pampersa to prawie już do buzi sięga. A co do siedzenia to widzę, że wszystkie kwietniowe bobasy takie chętne do oglądania świata w innej pozycji niż leżąca.

kubeczka jeszcze nie próbowaliśmy, ale butelki AvENT-u sa wporzo, ale smoczków tej firmy Mateusz nie chce, najbardziej odpowiada mu NUK, a ssie tak mocno aż ma póżniej odciśnięte serduszko. Dobrze, ze jak uśnie to sam wypluwa:)

Ja właśnie chce kupić z Aventu kubeczek bo może być niedługo potrzebny, Dori masz taki jak ten http://www.tanimarket.pl/go/_info/?id=1957&sess_id=2cfd159229ff6771cb9f0bfd53ea529d ???

Karolinka też już coraz bardziej interesuje się stópkami, dziś się nimi bawiła - ciągnęła skarpetki i prawie sobie ściągnęła  :D
A na spacerze to mnie normalnie denerwuje  ;) nie poleży na pleckach tylko sama się przekręca w wózku na brzuszek a przy tym ściąga czapeczke, potem wykręca główkę bo chce oglądać świat i czasem uderzy się w buźkę o brzeg wózka i płacze. Normalnie stała się nieznośna na spacerkach, ale to się skończy jak będzie siedzieć, wkońcu będzie wszystko dobrze widzieć.

reklama
U nas z kolei NUK jako uspokajacz nie pasował. Musiała mieć coś na kształt cyca w buzi a Avent akurat taki jest.

Iza, taki kubeczek właśnie mam tylko oczywiście róziowy.

Do góry