reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

dziewczyny - ogromne gratulacje dla pociech za nowe postepy :)

moja mala dalej nie przewraca sie z plecow na brzuch ale za to ladnie nauczyla zasypiac sie w lozeczku - uklada sie na boczku, glowe mocno odchyla do tylu i spi :) poza tym ladnie podciaga sie do siedzenia (nawet pediatra byla zdziwiona) i uwielbia byc w tej pozycji :) nogi ja i nteresuja ale jeszcze nie wpadla na pomysl zeby je brac do buzi :)

reklama
bravo bravo
zosia tez sie podciaga slicznie do siedzenia i tez uwielbia siedziec i patzrec na swiat:)
dzis bajeczje ogladala na dobranoc (hmm gdzies juz to pisalam);)

A Oliwka już tak pięknie "gada" cały czas tylko lalala, daj, de, dajl, ellel itp. A dziś jak przyjechałam po nią do mamy jak mnie zobaczyła to aż podskoczyła na kolanach i wydała strasznie głośny pisk radości - połączony z uśmiechem... aż człowiekowi się robi lekko na sercu! ;D

Tak tak to niezapomniane chwle :)
Idzia Karolinka też często tak zasypia, mocno odchyla główkę do tyłu, ja się tym martwie bo to trochę dziwnie wygląda, nie pozwalam jej tak spać i jak trochę mocniej zaśnie to przekręcam ją na brzuszek. Myślisz że to raczej nic niepokącego? Michałek też tak zasypiał ?

reklama
Do góry