reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
A ja muszę się pochwalić,że odszedł w siną dal odkurzaczowy potwór.Victorek dzielnie stoi przy mnie i jeszcze mi wyrywa z rąk bo to już jego nowy kumpel:-D

Vici to super!!!
U nas tez odkurzanie na całego, nawet taeraz, mam chwile dla siebie, bo Antos jezdzi odkurzaczem po całym mieszkaniu:-)

Gratulacje dla Dominisi:-)

A Ingunia umie pokazać jak robi tygrys.

Tzn ja jej pokazuję jak robi tygrys rycząc a ona pokazuje jak robi tygrys bezgłośnie - otwiera buzię i nie wydaje z siebie żadnego dźwięku:-D:-D:-D. Ale sprawia jej to masę radości i jest przy tym naprawdę śmieszna:-):-):-).

Poza tym pokazuje jak robi krówka i tu już z głosem:tak:

A my musimy sie pochwalić ze Dominisia od 4 dni sama wstanie z podłogi bez pomocy mebli.

Ja oczywiście gratuluję!

Ale jest dla mnie niesamowite, że Dominika potrafiła od dawna sama chodzić, a nie potrafiła wstać. Normalnie nadal mnie te nasze dzieci zadziwiają.

Brawo dla Dominisi!!!:-):-):-)
Antos jak zaczął chodzić to od razu podłapał samodzielne wstawanie:tak: a teraz smiga jak rakieta:-D

reklama
To więciej dzieci tak ma?
Ja autentycznie myślałam, że najpierw dzieci się uczą wstawać, a dopiero później chodzić.

Jednak człowiek się uczy przez całe życie.

No ale w sumie Jagoda nadal nie potrafi usiąść z leżenia na plecach. Próbuje nawet czasami, ale po co się wysilać, skoro łatwiej przewrócić się na brzuch i wstać.

Tłumaczę jej, że ma się tego nauczyć, to będziemy sobie fajnie razem robić brzuszki i takie tam, ale się uparcich nie słucha.

Do góry