reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co potrafią nasze dzieci?

dobre :)
nie wiem, czy mam gratulować tego osiągnięcia :D

a może karton mu skombinuj i niech do kartonu wchodzi :)

reklama
no vici Victorek jest niemożliwy ja bym nie wpadła na pomysł wchodzenia do szuflady.
Ale za to moja Dominisia dziś postanowiła chodzić po stoliku na czworaka co stoi wieża.Miała łatwo żeby wejść bo śpi ze mną i weszła z kanapy na stolik.

he, he, widzę, że z wszystkich dzieciaczków rosną mali akrobaci:-D. Mój Kuba od tygodnia sam wdrapuje się do krzesełka drewnianego, a kolejny kaskaderski wyczyn, to wspinanie się na drabinkę od łóżka piętrowego - wspina się prawie na samą górę:szok::baffled::-p.

no nieźle...

Jagoda nie bardzo ma na co sie wspinać. Wszystkie meble na nią za wysokie. Ale próbuje :)

Jejku, przed chwilą mało nie dostałam zawału:szok::szok::szok:. Wchodzę do pokoju Karolinki w poszukiwaniu mojego smyka, a ten skubaniec siedzi na górze na łóżku piętrowym:errr::surprised::oo2:. Teraz pokój jest zamknięty, a Kuba dobija się do drzwi:baffled:. Chyba niedługo zabierzemy go na skałki, żeby się wyszalał:-p;-).

Vici,Zuzia zalozcie klub wspinaczkowy dla maluchow ;-) Gratulacje dla malych alpinistow!!!!
ja tez wlasnym oczom nie wierzylam jak moj skubanczyk z metalowego kojca ze szczebelkami wyszedl gora :szok: podstawil sobie slolik edukacyjny,za barierke przewinal sie fikolkiem i juz byl na wolnosci...teraz musze siatke na gore wkladac bo jak ide z psami on sie bawi w kojcu i da dyla jak mnie nie bedzie to cosik moze zmalowac :no: a te technike wychodzenia ma juz dopracowana....

reklama
Do góry