reklama
Aga19790109
Fanka BB :)
Ja wracam do pracy 12 października, po wykorzystaniu 42 dni urlpou wypoczynkowego- dogadałam sie co do zeszłorocznego który specjalnie zostawiłam i zyskałam 4 tyg z Zuzią w domku
Z małą będzie moja mama i mąż któy pracuje zmianowo i na zmiane z moim bretm będzie w domku.
Jak mała skończy półtora roku idę na studia podyplomowe- chciałam teraz ale to za dużo dla Zuzi.
O L4 nie myślałam choć wiem,że u mnie w pracy to praktykują, ale dziewczyna która mnie zastępuje stra się o dziecko i boi się komplikacji więc chcę dać jej wolną rękę i wrócić na stanowisko które czeka i jest po remoncie- sama po porodzie wybierałam kolory meble itp bo dzwonili co chcę mieć w biurze i pojechałam się porządzić)))))
Z małą będzie moja mama i mąż któy pracuje zmianowo i na zmiane z moim bretm będzie w domku.
Jak mała skończy półtora roku idę na studia podyplomowe- chciałam teraz ale to za dużo dla Zuzi.
O L4 nie myślałam choć wiem,że u mnie w pracy to praktykują, ale dziewczyna która mnie zastępuje stra się o dziecko i boi się komplikacji więc chcę dać jej wolną rękę i wrócić na stanowisko które czeka i jest po remoncie- sama po porodzie wybierałam kolory meble itp bo dzwonili co chcę mieć w biurze i pojechałam się porządzić)))))
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
...zastanawiam się czy nie skorzystać z niania.pl,
Moja sąsiadka ma nianie z tego serwisu. W zasadzie to jest już druga opiekunka, bo pierwsza była dochodząca na kilka godzin, a obecna przychodzi na cały dzień. Sąsiadka nie narzeka :-)
gosiakma
mama kluseczka:)
dziewczyny wiecie co... z dnia na dzien robi mi sie coraz bardziej przykro i smutno, jak sobie pomysle, że za 2 tygodnie bede musiała zostawić Mateuszka po opieką innych osob...
bedą go na zmiane pilnować jeden dzien moja mama( ma taka prace ze pracuje co drugi dzien) a a drugi niania( bo na nianie na pelny etat nas nie stac
ehhh:-(
bedą go na zmiane pilnować jeden dzien moja mama( ma taka prace ze pracuje co drugi dzien) a a drugi niania( bo na nianie na pelny etat nas nie stac
ehhh:-(
no i skorzystałam z niania.pl, nie jest tak strasznie, przez pół roku będzie przychodzić na godziny, potem na cały etat, nie mamy innego wyboru, a mam przeczucie że trafiłam na odpowiednią osobę, obym się nie myliła, babska intuicja się nie myli, prawda???
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Manja - oby przeczucie cię nie zawiodło. Niemniej na poczatku obserwuj reakcje maluszka. Ja nie wiem czy to z wiekiem tak mam ale teraz to chyba bym sobie ukryta kamere zafundowala aby popatrzec na prace opiekunki.
Kogo???Niani czy kamery???;-);-)ale ta kamera to nie gloppi pomysl na poczatek a jak sie sprawdzi to po jakims czasie mozna pozbyc sie jej
reklama
Podziel się: