reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co po macierzyńskim??

to niezle Madziallenko. Zycze powodzenia w kwalifikacji - przejscie do kolejnego etapu zawsze podnosi na duchu i wlasnej wartosci, no i ciekawa jestem co zrobia potem he he

reklama
No i klamka zapadła :-p:-D Dzisiaj wysłałam podanie o urlop wychowawczy.....data wrzesień 2010 brzmi jakos tak odlegle i nierealnie....:happy2:

Kurczę a nie da się Anetko tak że brać tak np. po kilka miesięcy, tylko z góry tak z grubej rury??:szok:

Dzięki dziewczyny za powodzenia!;-)

madziallenka - a czym się zajmujesz.... jeśli można wiedzieć?
rok temu koleżanka.... planując ciąże też zaczęła szukać pracy...... tak od niechcenia.........nie zależało jej zbytnio bo i tak miała własną działalność gospodarczą.... i tak przechodziła kolejne etapy rozmów i w końcu ja zatrudnili............. więc kochana - uważaj! bo jeszcze za miesiąc przyjdzie Ci iść do robotki:rofl2:

.....a dzidziusia do dzisiaj im się nie udało :-:)-:)-( - bardzo im kibicuję... planowałyśmy mieć w tym samym czasie- Mateunio ma już prawie 4 m-ce..............

MADZIALLENKO - urlop wychowawczy mozna wykorzystac w 4 czesciach. Tylko ze my z gory wiedzielismy ze wykorzystam caly, tak wiec to swiadoma decyzja :-D Ale jak mi sie odwidzi, to mozna wystapic z wnioskiem o skrocenie urlopu.

Niczko tak na wakacje??:no::-)

Haniu pracowałam w "żubrowym banku", no i w bankowości będzie mi najłatwiej znależć... A ja podobnie jak twoja koleżanka, bo mi się wcale nie spieszy... A jak zerkam na moje słońce to już wogóle mi sie odechciewa.... Ale poczułam się lepiej, nie tylko jaK MAMUSIA na tych rozmowach...:-):-):-)

He he Madziallenko no wogole nie zwrocilam na to uwage, ups....
no coz.... pojedziemy na wakacje w kwietniu :-), a poza tym bede miala jeszcze caly urlop z 2008 roku do wykorzystania.

reklama
co raz bardziej utwiErdzam się w przekonaniu,ze chce wrócić do pracy........ gdyby nie perspektywa zimy to mogłabym już w listopadzie

wiadomo... kwestia opieki nad młodym........ ale myśleże dla mnie samej tak będzie lepiej.......... a dziecko akceptuje taką czy inną sytuację..... a może i lepiej jak jest mniejsze ... będzie dla niego normalne że mama wychodzi i wraca........ starsze jest bardziej świadome i mocniej przeżywa.......

na dzień dzisiejszy CHCĘ!!!!

Do góry