reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co po macierzyńskim??

reklama
o NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 3 LATA KURKĄ NIE BĘDĘ
ALE TY ANETKA MASZ W PLANACH KOLEJNE DZIECIĄTKO WIĘC WSZYSTKO OKI......... MOŻE NIE ZDZICZEJESZ:szok::-D:tak::rofl2:

Hana ja tez na zlobki patrzylam (M wogole nie widzi tej opcji) i na opiekunki, ale szczerze mowiac to licze na ta sama opcje co ty - czyli na tesciowa.

U mnie jak u Ciebie HAniu - babcia się będzie wykazywała, bo też na emeryturkę pójdzie pewnie - myślę że jak mała skończy roczek nie wcześniej... Kurczę kobieta to ma przerąbane - taaakie dylematy musi przeżywać...
A i zobaczymy jak z kaską będzie ...

Dobre dobre M_ktosiu - ja też zawsze mówię - "że może ukrainka przjdzie..."

Mi się macierzyńskie skończył 14.sierpnia teraz jestem na urlopie wypoczynkowym za ten rok i za poprzedni, a po urlopie WYPOWIEDZENIE które już zresztą jest w drodze do mnie.
Nasza Polska rzeczywistośc:no:

ja zostaje na 3 latka na wychowawczym, jestem młoda dopiero co skonczylam szkole a tak to u znajomycn w firmie sobie pracowałam , przychodziłam na chwilek cos porobic , a ze bardzo dobrzy znajomi rodziny nie bylo problemu z niczym, wiec etraz jestem na wychowawczym do 2010 nic prawie nie pracowałam a bede miala jakies pieniazki placone male bo mnale ale zawsze cos ... a teraz ide na studia wiec ,, kubuś studia tro jak na mnie mi wystraczy o pracy nawet nie myslalam pierw szkole musze skonczyc wtedy moge mysleć o pracy ,,, a jak narazie i tak nie mogłabym kubyu zostawic

reklama
Do góry