Traschka to napisz jeszcze jak to ma wyglądać, ulotki, plakaty, wizytówki czy karty biznesowe? jaki format? bo o to będzie pytał Marcin. Pełny kolor czy b&w? a Ii najlepiej jak będziesz miała już projekt to rozejrzyj sie na allegro za wydrukiem - najtaniej myśmy też karty dla szwagra tak zamawiali bo u M. w pracy drożej wychodziło i ze zniżką
reklama
traschka
Mama Marysi
kati chodzi mi o plakaty w formacie A3 i dwustronne ulotki (format coś w okolicy A5 lub trochę mniejsze). Wszystko w kolorze.
Wizytówki zwyczajne, mogą być czarno-białe.
Wizytówki zwyczajne, mogą być czarno-białe.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aneczka1526 - przede wszystkim bardzo fajnie, że praca znalazła Ciebie i to w dzisiejszych czasach
Trasia - ja sama zaprojektowalam (na ich gotowych przykladach) nasze wizytowki. Zamowilam na tej promocji - "wizytowki gratis" (gratis tylko sie to nazywa bo koszty przesylki sa wielkie), ale dla mnie i tak to bardzo atrakcyjna oferta - za 500 wizytowek, 150 naklejek i mala pieczatke zaplacilam 22€. http://www.vistaprint.pl/vp/welcome.aspx?xnav=welcomeback&rd=2
aneczka Ty się nie stresuj, nie wybiegaj myślami za daleko w przyszłość...zobaczysz jak będzie. Najważniejsze, że praca znalazła Ciebie, tak jak pisze forever, to się rzadko zdarza a żłobek w dzisiejszych czasach to absolutnie nie jest koniec świata, dzieci w grupie na pewno lepiej społecznie się rozwijają i są bardziej otwarte na ludzi.
trasia trzymam kciuki i wiem, że się uda reklamę robią Ci też na pewno zadowoleni rodzice ja niestety nie pomogę, bo mój A jest administratorem systemów a nie grafikiem:-(
trasia trzymam kciuki i wiem, że się uda reklamę robią Ci też na pewno zadowoleni rodzice ja niestety nie pomogę, bo mój A jest administratorem systemów a nie grafikiem:-(
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Traschka mój mąż grafik chętnie pomoże, wysłałam Ci już priva
reklama
ja też się podpinam pod brawami!!!trasia brawo:-) ja tez zastanawiam sie nad wlasna dzialnoscia
Sama mam iść do pracy w drugim tygodniu grudnia i umieram ze strachu... wczoraj oglądałam żłobek... i ryczałam i dalej ryczę... jak tak dalej pojdzie to pokram stracę...
Też sie zastanawiam nad czyms wlasnym tylko nie wiem co by to mogło być, żebym mogła zajmować się dzieckiem i pracować? próbowalam osttanio freelancingu - fajnie, ale nie duży zarobiek i dużo czasu, bo ja bardzo fachowa jestem i nie odwalam niczego więc zajmuje mi to kupe czasu.
Nie wiem co robić, poprostu jestem zdesperowana, pierwszy raz w zyciu coś mnie przerasta!