Daj znać. Trzymam kciukiMam zamiar iść na betę jutro
reklama
Gość22
Aktywna w BB
Jak pójdę 5 dni przed planowaną miesiączką to beta może coś już wykazać? Bo trochę się obawiamDaj znać. Trzymam kciuki
Ciężko stwierdzić, to zależy kiedy doszło do zapłodnienia.Jak pójdę 5 dni przed planowaną miesiączką to beta może coś już wykazać? Bo trochę się obawiam
Mam zamiar iść na betę jutro
Nie lepiej ci poczekac do terminu planowanej miesiaczki i zrobic bete? Wtedy wynik bedzie wiarygodny. Teraz moze byc za wczesnie i jutro bedziesz zadawac pytania, czy na pewno negatywna beta 5 dni przed miesiaczka wyklucza ciaze... Niestety, ale tu trzeba troche cierpliwosci i czasu.
Gość22
Aktywna w BB
Dlaczego chciałam się zapytać , możliwe że za bardzo się nakręcam , dziękuje bardzo za radęNie lepiej ci poczekac do terminu planowanej miesiaczki i zrobic bete? Wtedy wynik bedzie wiarygodny. Teraz moze byc za wczesnie i jutro bedziesz zadawac pytania, czy na pewno negatywna beta 5 dni przed miesiaczka wyklucza ciaze... Niestety, ale tu trzeba troche cierpliwosci i czasu.
Madzia86G
Fanka BB :)
Poczekaj parę dni.
Chociaż ten weekend.
Jeśli na teście widzisz druga kreskę ( której ja kompletnie nie widzę ), to w poniedziałek.kreska powinna zrobić się nieco bardziej wyraźniejsza a i poziom bety wzrośnie.
I tak jak dziewczyny pisały - wynik jutro wyjdzie bardzo niski i będziesz mieć i tak jeden wielki znak zapytania, a przez te 2 dni niech podrośnie- jeśli tam jest.
Chociaż ten weekend.
Jeśli na teście widzisz druga kreskę ( której ja kompletnie nie widzę ), to w poniedziałek.kreska powinna zrobić się nieco bardziej wyraźniejsza a i poziom bety wzrośnie.
I tak jak dziewczyny pisały - wynik jutro wyjdzie bardzo niski i będziesz mieć i tak jeden wielki znak zapytania, a przez te 2 dni niech podrośnie- jeśli tam jest.
Gość22
Aktywna w BB
Tutaj zrobiłam jeszcze z filtrami ale nie wiem czy zauważysz , bo możliwe że za bardzo się nakręciłam i może mi się tylko wydawaćPoczekaj parę dni.
Chociaż ten weekend.
Madzia86G
Fanka BB :)
Filtrów się nie stosuje.
Kreska ma być po prostu widoczna gołym okiem bez filtrów czy patrzenia pod światło.
Może to kąt patrzenia albo kwestia oświetlenia ekranu bo jest środek nocy jakby nie było, skoro są tu osoby które tę kreskę widzą.
Także nic tylko cierpliwości teraz
Kreska ma być po prostu widoczna gołym okiem bez filtrów czy patrzenia pod światło.
Może to kąt patrzenia albo kwestia oświetlenia ekranu bo jest środek nocy jakby nie było, skoro są tu osoby które tę kreskę widzą.
Gość22
Aktywna w BB
Postaram się poczekać do czwartku z kolejnym testem, wtedy mam też mam mieć miesiączkęFiltrów się nie stosuje.
reklama
To bez sensu się doszukiwać drugiej kreski .. bo później może być niezłe rozczarowanie Poczekaj trochę, być cierpliwa i za pare dni powtórz test.Tutaj zrobiłam jeszcze z filtrami ale nie wiem czy zauważysz , bo możliwe że za bardzo się nakręciłam i może mi się tylko wydawać