Testy owulacyjne nie dają 100% pewności.Owulację miałam 17/08 bo robiłam testy owulacyjne i do dziś wychodzą mi pozytywne
reklama
Gość22
Aktywna w BB
Robiłam dziś testy 3 raz rano wyszła mi delikata kreska , później zrobiłam wieczorem i niby jakiś tam cień jest ale bardzo mało widocznyTesty owulacyjne nie dają 100% pewności.
Gość22
Aktywna w BB
Chodzi tutaj o test ciążowyRobiłam dziś testy 3 raz rano wyszła mi delikata kreska , później zrobiłam wieczorem i niby jakiś tam cień jest ale bardzo mało widoczny
są to te same testy co na zdjęciu?Robiłam dziś testy 3 raz rano wyszła mi delikata kreska , później zrobiłam wieczorem i niby jakiś tam cień jest ale bardzo mało widoczny
Gość22
Aktywna w BB
Robiłam każdy z innej firmysą to te same testy co na zdjęciu?
No ja na zdjęciu nic nie widzę .. Poczekaj jeszcze trochę i powtórz test. Jeżeli jesteś faktycznie w ciąży to za pare dni powinien wyjść test z nieco ciemniejszą kreską albo idź na betę.Robiłam każdy z innej firmy
Gość22
Aktywna w BB
Wczoraj wieczorem zrobiłam pierwszy test też innej firmy i na nim na początku nie było widać tej kreski dopiero po 5/7 minutach pokazała się taka delikatna widoczna pod światłemsą to te same testy co na zdjęciu?
Gość22
Aktywna w BB
Mam zamiar iść na betę jutroNo ja na zdjęciu nic nie widzę .. Poczekaj jeszcze trochę i powtórz test. Jeżeli jesteś faktycznie w ciąży to za pare dni powinien wyjść test z nieco ciemniejszą kreską albo idź na betę.
reklama
To może być również fabryczna.. niestety ale często testy robią sobie żarty nie ma co się nastawiać i za dużo myśleć bo zwariujesz. Odczekaj trochę.. do miesiączki masz jeszcze trochę czasuWczoraj wieczorem zrobiłam pierwszy test też innej firmy i na nim na początku nie było widać tej kreski dopiero po 5/7 minutach pokazała się taka delikatna widoczna pod światłem