reklama
Gość22
Aktywna w BB
Jest bardzo blada może dlatego robiłam 6/5 dni przed miesiączkąNie widzę drugiej kreski.
Widziałam te zdjęcia (i to w kilku identycznych Twoich postach) i według mnie nic tam nie ma. Ile dni przed miesiączką robiłaś nie ma znaczenia, liczą się dni po owulacji.Jest bardzo blada może dlatego robiłam 6/5 dni przed miesiączką
Gość22
Aktywna w BB
Właśnie zastanawiam się kiedy najlepiej iść na betęJa tam nic nie wodzie
Poczekaj jeszcze pare dni i powtórz test albo idź na betę
Gość22
Aktywna w BB
Owulację miałam 17/08 bo robiłam testy owulacyjne i do dziś wychodzą mi pozytywneJeśli nie wiesz kiedy była owulacja, to w dniu miesiączki beta powinna być wiarygodna.
badanie laboratoryjne jest czułe, a obecność hormonu ciążowego można wykryć już na początku 2 tygodnia po owulacji i zapłodnieniu. Można spotkać się z opinią, że jest wykrywalny już po 48 godzinach od implantacji. Jednocześnie trzeba wziąć pod uwagę, że implantacja zarodka następuje dopiero po upływie pewnego czasu od zapłodnienia.Właśnie zastanawiam się kiedy najlepiej iść na betę
W ciąży z synem pierwszy test czarno-biały cień cienia- nawet ja zdjęciu nie widać robiony 29grudnia 2018 wieczorem .Drugie zdjęcie testy robione 30grudnia również wieczorem. Miesiączkę wtedy miałam 02.12.2018 czyli test robiony 27 i 28 dnia cyklu (cykle 31dni)
Zrob z porannego siusiu jak ciąża to będzie już znacznie ciemniejsza kreska jutro
Zrob z porannego siusiu jak ciąża to będzie już znacznie ciemniejsza kreska jutro
Załączniki
reklama
Testy owulacyjne robi się do pierwszego pozytywnego, później nie ma to sensu. 17.08. miałaś pozytywny test? Jeśli tak, to owulacja była w następnym dniu lub kolejnym. Licząc, że owulacja była 18.08. implantacja może odbyć się między 24. a 30.08. Plus dwa dni na wytworzenie się bety.