reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

u nas tez buzka w krosteczkach. a wedlug mojego zeszytu nic nowego marys nie jadla , bo wlasciwie nic nie jadla. musze sie do jakiegos dobrego alergologa wybrac bo normalnie juz nie wiem.

a jesli chodzi o kiszonki to podobno wzmagaja apetyt. i teraz mi sie przypomnialo o ogorkach kiszonych, dawno nie podawalam malej.

a czy ktoras z was podaje multi Sanostol? wyczytalam w ulotce ze wzmaga apetyt. i jest od 13 mca zycia. to moze cebion multi nim zastapic. jak myslicie?

reklama
u nas tez buzka w krosteczkach. a wedlug mojego zeszytu nic nowego marys nie jadla , bo wlasciwie nic nie jadla. musze sie do jakiegos dobrego alergologa wybrac bo normalnie juz nie wiem.

a jesli chodzi o kiszonki to podobno wzmagaja apetyt. i teraz mi sie przypomnialo o ogorkach kiszonych, dawno nie podawalam malej.

a czy ktoras z was podaje multi Sanostol? wyczytalam w ulotce ze wzmaga apetyt. i jest od 13 mca zycia. to moze cebion multi nim zastapic. jak myslicie?
Ja podaje multi sanostol starszakom i jakos niezauwazylam zwiekszonego apetytu ale podaje dalej i Jenni tez musze zaczac:tak:

Skład i ma podobny. Zastanawiam się, czy kupić tego Sanostolu, bo w składzie ma również dodatkowo wapń, a Oli narazie ma w odstawce twarogi, sery i jogurty.
Vibovit też zawiera wapń, natomiast ani CebionMulti ani JuvitMulti nie.

Mój Kubliński dziś na zupce z indyka,ryżu i marchewki.A tak mu smakowało,że aż kolejną porcję musiałam szykowac w pospiechu.I ciągle mówił niom,niom(mniam,mniam).Aż miło:-D:tak:.Szkoda,ze tyle różności go omija(nabiał,czy jaja):baffled::baffled::baffled:

U mnie Konrad lubi niedozwolone rzeczy:baffled:.Dzieciaki nieraz dadza mu gryza czegos slodkiego i nusze go potem dobrze zabawiac,zeby zapomnial o pysznosciach.Dalam mu kiedys kurczaka pieczonego i stal przy mnie zeby go karmic:tak:.Reszta raczej przy zabawianiu.Inaczej nie zjadlby gotowanego.Kanapki jeszcze mu jakos wchodza:sorry2:

Milence jedyne co tak naprawdę smakuje (poza mlekiem z butli), to zwykła jajecznica :sorry2: Wszystko inne trzeba w nią wciskać albo uzbroić się w cierpliwość i obłożyć fotelik dookoła ceratą na podłodze, bo pół zje, a drugie pół rozrzuca po pokoju :sorry2:

Milence jedyne co tak naprawdę smakuje (poza mlekiem z butli), to zwykła jajecznica :sorry2: Wszystko inne trzeba w nią wciskać albo uzbroić się w cierpliwość i obłożyć fotelik dookoła ceratą na podłodze, bo pół zje, a drugie pół rozrzuca po pokoju :sorry2:

jajecznica to u Zosi podstawa :-), zresztą czytałam w którejs gazecie o dzieciaczkach że mozna dawać jajecznice na masełku +pomidorki lub papryczkę usmażone....oczywiscie bez skórki

reklama
Do góry