reklama
Ja muszę się pochwalić, że Basia ostatnio bardzo ładnie je obiadki-juz takie dorosłe, duże cząsteczki Nie chcę tylko zapeszyć, bo wiecie jak to jest... W niedzielę jadła kotlet z piersi kurczaka i ziemniaczki-bardzo smakowało, dzisiaj kaszę jęczmienną z brokułami, fasolką szparagową, groszkiem-troszeczkę mniej, ale jadła
Mam jeszcze pytanie-czy dawałyście już swoim dzieciom płatki kukurydziane z mlekiem? Pytam, bo lekarka powiedziała mojej siostrze, że może już dawać (Hania ma niecałe 9 miesięcy), ale coś mi się nie wydaje, że tak wcześnie można
Mam jeszcze pytanie-czy dawałyście już swoim dzieciom płatki kukurydziane z mlekiem? Pytam, bo lekarka powiedziała mojej siostrze, że może już dawać (Hania ma niecałe 9 miesięcy), ale coś mi się nie wydaje, że tak wcześnie można
Kasiu mamo Basi (tak samo jak ja) ja podaję mojej małej Basi kleik kukurydziany na wszelkie sposoby , chrupki kukurydziane (także chlebek kukurydziany), więc myślę że płatki na mleczku jak najbardziej są na miejscu. nie powoduja zaparć i sa smaczne i zdrowe. Ważne żeby nie miały wstrętnych sztucznych dodatków.
szmina
mamusia Emilki i Filipka
kasia ja tez juz dawalam platki kukurydzianeale nie smakowaly mysle ze dlatego bo na krowim zrobilam a Emilka nie lubi krowiego mleka
a wy dajecie krowie mleko?ja czasem do czegos tam dodam ale w duzych ilosciach i np jako calkowity posilek to nie
a wy dajecie krowie mleko?ja czasem do czegos tam dodam ale w duzych ilosciach i np jako calkowity posilek to nie
No i spróbowałam dzisiaj dać płatki kukurydziane, ale Dałam z mlekiem modyfikowanym, bo Basia uczulona na krowie, ale wszystko wypluła:-( A tak na sucho jadła
Szminka-ja krowiego mleka nie daję, ale z powodu uczulenia Ale uważam, że jako dodatek można już próbować
Szminka-ja krowiego mleka nie daję, ale z powodu uczulenia Ale uważam, że jako dodatek można już próbować
Moj synek dorwal moje platki sniadaniowe i calymi garsciami zacza wpychac sobie do buzi, bardzo mu smakowaly
poza tym bardzo mu posmakowaly ogorki kiszone, jak widzi ze jem to sie zaczyna awantura zeby mu tez dac. Wczoraj zjadl chyba z 2, dzis oczywiscie kupa na maksa, przynajmniej zjadl troche witaminy C
Lody owszem smaczne
woda gazowana, - krzywi sie i przychodzi po wiecej - dalam mu dotchnac ustami tak dla sprobowania
Wingorona
a tak to raczej wszystko by zjadl
poza tym bardzo mu posmakowaly ogorki kiszone, jak widzi ze jem to sie zaczyna awantura zeby mu tez dac. Wczoraj zjadl chyba z 2, dzis oczywiscie kupa na maksa, przynajmniej zjadl troche witaminy C
Lody owszem smaczne
woda gazowana, - krzywi sie i przychodzi po wiecej - dalam mu dotchnac ustami tak dla sprobowania
Wingorona
a tak to raczej wszystko by zjadl
reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
kasia jako dodatek to ja juz daje krowie
a dzisaj na obiad robie piers z indyka zapiekana w sosoe cebulowym no i ten sose na bazie zupy z torebki zrobilam i mam nadzieje ze nic Emilce nie zaszkodzi
a wy dajecie gotowe sosy z torebek albo ze sloikow?to duzo ulatwia bo nie da sie z malego kawaleczka mieska wyczarowac sosik:-(
a dzisaj na obiad robie piers z indyka zapiekana w sosoe cebulowym no i ten sose na bazie zupy z torebki zrobilam i mam nadzieje ze nic Emilce nie zaszkodzi
a wy dajecie gotowe sosy z torebek albo ze sloikow?to duzo ulatwia bo nie da sie z malego kawaleczka mieska wyczarowac sosik:-(
Podziel się: