reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

reklama
Monika u nas misiowe ogrodki sa w kazdym wiekszym sklepie, auchan, bomi itd moze w mniejszych tez, ale ja tam zazwyczaj nie kupuje kaszke , a tych misiowych ogrodkow to ani razu jeszcze nie kupowalam

SZMINA ja już od jakiegoś czasu daje Patrykowi taki sos bo już nie gotuje specjalnie dla niego tylko obiady jada z nami. Nigdy nic mu nie było po takim sosie, a wypróbowałam chyba już wszystkie.
MONIKA potwierdzam, misiówy ogródek widziałam w większych sklepach typu tesco, auchan, carrfour.

i Emilka dzisiaj zajadala sie Knopersem:tak:a wafelki takie bez czekoladowego nadzienia to wprost uwielbia:tak:
kupilam jej miski takie malutkie mieciusie w ksztalcie grzybkow i :no::no::no:plula dalej niz widziala:szok:

Szminka no Niki tez uwielbia wafelki bez nadzienia i flipsy i takie biszkpty w ksztalcie miskow :tak:
No i apetyt powrocil juz jakis czas temu bo ostatnio cos nie zabardzo chcial jesc ale juuz jest ok :tak: dzisiaj zjadl cala miche rosolu tyle co ja zjadam :-p i jeszcze kluski z sosikiem ;-)

A i kupek teraz zas mnostwo ;)

Basia dzisiaj chwyciła u babci ciasteczka korzenne i bardzo jej smakowały:tak::-) Innych słodyczy jej nie daję, bo albo jajka, albo mleko:dry:
Sami-no to Nikodemek ma apetyt-Basia nie zjada nawet połowy tego:sorry2:
Szminka-ja uważam z sosami z torebek, bo zazwyczaj zawierają glutaminian sodu, który nie jest zbyt zdrowy:no: Myślę, że ze słoiczków byłby lepszy...

Dzisiaj dalam Kubali pierwszy raz wątróbke z kurcząt - smakowało :-) Zjadł z ziemniaczkami.....niestety do fasolki szparagowej nadal nie dał sie przekonac...jak jest w zupce rozgnieciona to ok, ale samej jesc nie chce - rozebrał ja na czesci pierwsze ;-)

Poza tym jestem bardzo zadowolona bo bardzo ładnie juz gryzie......chlebki ryzowe, sucharki - od tego sie zaczelo, paluszki i herbatniki - bardzo lubi, wafelki tez. Parowke daje mu do raczki i tez juz ladnie sam zjada :tak:
Banana nadal nie potrafi sam zjesc.
Daje mu te serki Bakusie i takie kaszki Smakija - uwielbia i jedno i drugie :tak:

A wczoraj dostal paczke ze slodyczami na dzien dziecka z pracy M....no i dalam mu z niej takiego mlecznego misia Petitki Lubisie - nie chcial :dry: rozgniotl na podlodze.......hehe i dobrze w koncu nie musi jesc slodyczy :-p

A sosów z torebki nie dawałam - bo sama bardzo, bardzo rzadko uzywam....ale gdyby sie zdarzylo to mysle ze bym dala ;-)

anetka brawo dla naszego malego gryzonia Kubusia:tak:
watrobka mniam uwielbiamy ale nie pomyslalam zeby dac Emilci:tak:aneta a jak ja smazylas bo generalnie to watrobka duzo tluszu chlonie i to mnie troche przeraza:tak:
kasia ja te sosiki z torebki to nie zeby cale tylko tak troszke dodaje zeby smaczek jako taki byl ale widzialam na reklamie ze juz jakies bez konserwantow robia wiec sie zaopatrze:tak:

lody:no::no::no:
po raz kolejny nalesniki :no::no::no:
duplo :no::no::no:
wszystko co czekoladowe generalnie :no::no::no:

reklama
SZMINKA - dusilam tak normalnie z cebulka jak dla mnie....troche tluszczu i podlewalam woda, wiec tego tluszczu nie bylo tak strasznie duzo :tak:

Do góry