reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

ewcia wciela dzisiaj truskawki ze smietanka sztuk 3, jak bedzie dobrze to w likend zapodam cala miche ... normalnie uwielbiam truskawki :-):tak::-D:laugh2::-p:blink::elvis::cool::laugh2::happy::cool2:

reklama
A zapomnialam - Kuba tez je truskawki.......tzn nie jakos duzo...bo to samodzielne jedzenie jeszcze kuleje, a zebu mu dawac to on nie chce.....wiec dziamga ta truskawke i wszystko jest upaprane jakby swiniaka zarzynal :-D
Koktajlu truskawkowego tez probowal - nie plul wiec jest ok :-p

dziewczyny ale z was dobre mamusie...

ja od 2 miesiecy nic malej sama nie ugotowalam tylko ze sloiczkow :zawstydzona/y:
tzn jak np zostanie z obiadu ryzu to zmieszam z mielonym czy cos, to co my jemy tak, ale zebym tak dla niej jakas zupke czy cos to nie moge sie zabrac :no:

mloda wszystko w zasadzie chce...
moze poza ziemniakami gotowanymi z wody.. tak sobie,,, w ostatnim polroczu ugotowalam ziemniaki raz wiec tez ciezko wyczuc czy ona juz tak na stale nie lubi...
ale takie z piekarnika kuleczki ziemniaczane np to wpierdziela

a u was sa juz truskawki ????? ja tez chce!!! tu jeszcze puchy, my miesiac uwstecznieni klimatycznie jestesmy :baffled:

zglodnialam, ide pobuszowac do lodowki... :sorry2:

mój mały jadł dziś młodą kapustę tzn takki jakby bigos z młodej zajadał jak opętany

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::no::no::no::no::no::szok::szok::szok:
kupilam mrozone malinki bo chcialam do deserku dodac i wyobrazcie sobie szczypawica byla wewnatrz pudelka:szok::szok::szok::szok:martwa,ususzony czy zamrozona obojetnie co by bylo gdybym nie zauwazyla:szok:ani nie mysle:no:wywalilam wszystko do kibla:tak:

reklama
Szminka-moja siostra znalazła kiedyś jakąś glistę w mrożonym szpinaku-FUUUJ!!!:no::no::no: Dlatego się nie dziwię, że Ty też coś znalazłaś:dry:
Basia próbowała truskawki, ale:no::no::no::no: Chyba za kwaśne dla niej (ze śmietaną nie mogę niestety dać), mimo że trochę posłodziłam:-:)no: Ale za to dzisiaj zjadła na obiad schab z ziemniaczkami i ogórkami:tak::tak::tak:

Do góry