reklama
A zapomnialam - Kuba tez je truskawki.......tzn nie jakos duzo...bo to samodzielne jedzenie jeszcze kuleje, a zebu mu dawac to on nie chce.....wiec dziamga ta truskawke i wszystko jest upaprane jakby swiniaka zarzynal
Koktajlu truskawkowego tez probowal - nie plul wiec jest ok
Koktajlu truskawkowego tez probowal - nie plul wiec jest ok
M
m_ktosia
Gość
dziewczyny ale z was dobre mamusie...
ja od 2 miesiecy nic malej sama nie ugotowalam tylko ze sloiczkow
tzn jak np zostanie z obiadu ryzu to zmieszam z mielonym czy cos, to co my jemy tak, ale zebym tak dla niej jakas zupke czy cos to nie moge sie zabrac
mloda wszystko w zasadzie chce...
moze poza ziemniakami gotowanymi z wody.. tak sobie,,, w ostatnim polroczu ugotowalam ziemniaki raz wiec tez ciezko wyczuc czy ona juz tak na stale nie lubi...
ale takie z piekarnika kuleczki ziemniaczane np to wpierdziela
a u was sa juz truskawki ????? ja tez chce!!! tu jeszcze puchy, my miesiac uwstecznieni klimatycznie jestesmy
zglodnialam, ide pobuszowac do lodowki...
ja od 2 miesiecy nic malej sama nie ugotowalam tylko ze sloiczkow
tzn jak np zostanie z obiadu ryzu to zmieszam z mielonym czy cos, to co my jemy tak, ale zebym tak dla niej jakas zupke czy cos to nie moge sie zabrac
mloda wszystko w zasadzie chce...
moze poza ziemniakami gotowanymi z wody.. tak sobie,,, w ostatnim polroczu ugotowalam ziemniaki raz wiec tez ciezko wyczuc czy ona juz tak na stale nie lubi...
ale takie z piekarnika kuleczki ziemniaczane np to wpierdziela
a u was sa juz truskawki ????? ja tez chce!!! tu jeszcze puchy, my miesiac uwstecznieni klimatycznie jestesmy
zglodnialam, ide pobuszowac do lodowki...
szmina
mamusia Emilki i Filipka
truskawki ja uwielbiam
szmina
mamusia Emilki i Filipka
kupilam mrozone malinki bo chcialam do deserku dodac i wyobrazcie sobie szczypawica byla wewnatrz pudelkamartwa,ususzony czy zamrozona obojetnie co by bylo gdybym nie zauwazylaani nie myslewywalilam wszystko do kibla
kasira
Fanka BB :)
kupilam mrozone malinki bo chcialam do deserku dodac i wyobrazcie sobie szczypawica byla wewnatrz pudelkamartwa,ususzony czy zamrozona obojetnie co by bylo gdybym nie zauwazylaani nie myslewywalilam wszystko do kibla
o rany!!!!!!! ble!!!!!
reklama
Szminka-moja siostra znalazła kiedyś jakąś glistę w mrożonym szpinaku-FUUUJ!!! Dlatego się nie dziwię, że Ty też coś znalazłaś
Basia próbowała truskawki, ale Chyba za kwaśne dla niej (ze śmietaną nie mogę niestety dać), mimo że trochę posłodziłam:-no: Ale za to dzisiaj zjadła na obiad schab z ziemniaczkami i ogórkami
Basia próbowała truskawki, ale Chyba za kwaśne dla niej (ze śmietaną nie mogę niestety dać), mimo że trochę posłodziłam:-no: Ale za to dzisiaj zjadła na obiad schab z ziemniaczkami i ogórkami
Podziel się: