reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

ewcia wciela dzisiaj truskawki ze smietanka sztuk 3, jak bedzie dobrze to w likend zapodam cala miche ... normalnie uwielbiam truskawki :-):tak::-D:laugh2::-p:blink::elvis::cool::laugh2::happy::cool2:

reklama
A zapomnialam - Kuba tez je truskawki.......tzn nie jakos duzo...bo to samodzielne jedzenie jeszcze kuleje, a zebu mu dawac to on nie chce.....wiec dziamga ta truskawke i wszystko jest upaprane jakby swiniaka zarzynal :-D
Koktajlu truskawkowego tez probowal - nie plul wiec jest ok :-p

dziewczyny ale z was dobre mamusie...

ja od 2 miesiecy nic malej sama nie ugotowalam tylko ze sloiczkow :zawstydzona/y:
tzn jak np zostanie z obiadu ryzu to zmieszam z mielonym czy cos, to co my jemy tak, ale zebym tak dla niej jakas zupke czy cos to nie moge sie zabrac :no:

mloda wszystko w zasadzie chce...
moze poza ziemniakami gotowanymi z wody.. tak sobie,,, w ostatnim polroczu ugotowalam ziemniaki raz wiec tez ciezko wyczuc czy ona juz tak na stale nie lubi...
ale takie z piekarnika kuleczki ziemniaczane np to wpierdziela

a u was sa juz truskawki ????? ja tez chce!!! tu jeszcze puchy, my miesiac uwstecznieni klimatycznie jestesmy :baffled:

zglodnialam, ide pobuszowac do lodowki... :sorry2:

mój mały jadł dziś młodą kapustę tzn takki jakby bigos z młodej zajadał jak opętany

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::no::no::no::no::no::szok::szok::szok:
kupilam mrozone malinki bo chcialam do deserku dodac i wyobrazcie sobie szczypawica byla wewnatrz pudelka:szok::szok::szok::szok:martwa,ususzony czy zamrozona obojetnie co by bylo gdybym nie zauwazyla:szok:ani nie mysle:no:wywalilam wszystko do kibla:tak:

reklama
Szminka-moja siostra znalazła kiedyś jakąś glistę w mrożonym szpinaku-FUUUJ!!!:no::no::no: Dlatego się nie dziwię, że Ty też coś znalazłaś:dry:
Basia próbowała truskawki, ale:no::no::no::no: Chyba za kwaśne dla niej (ze śmietaną nie mogę niestety dać), mimo że trochę posłodziłam:-:)no: Ale za to dzisiaj zjadła na obiad schab z ziemniaczkami i ogórkami:tak::tak::tak:

Do góry