PYSIU - male sprostowanie.....ja nie napisalam ze miksuje zupki Nie robie tego juz od wielu miesiecy.......rozdrabniam widelcem tak zeby jakies kawaleczki byly. Drobny makaron czy ryz tez bez problemu zjada...........U nas, tak jak u Anety, Nacia zajada się zupkami, ale zmiksowanymi
reklama
Musze sie pochwalić, że Basia zjadła wczoraj na kolację tosta z masełkiem (Szminka-dzięki za pomysł;-))-prawie całego!!! Widzę, że smakują jej chrupiące dania, zwykłego chlebka nie toleruje W końcu coś innego niż kaszka na koleację
szmina
mamusia Emilki i Filipka
pomidorka i salaty jeszcze nie probowala, czekam na nowalijki,
ja bym nowalijek nie dawalaprzeciez to sama chemia!!!
Ogorek zielony mniam, kiszony tez, pomidor ujdzie, rzodkiewka , salaty dawalam doslownie kawalontek i zjadl, ale wiekszy bym sie bala dac. Marchewke surowa dawalam, jabluszko, mandarynke, banan. Z surowych to chyba wszystko.
Ja tez sie nie moge doczekac truskawek
Kanapki ale takie w calosci? bo jak bym malemu dalam kanapke to zaraz mu sie wszystko rozdzieli i chlebek z maslem sobie, ser sobie.
w zlobku dostaje zupy dla starszych, czyli takie z kawalkami, nie miksowane ani rozdrabniane. Np. z wloszczyzna mrozona -taka krojona w paseczki.
Ja tez sie nie moge doczekac truskawek
Kanapki ale takie w calosci? bo jak bym malemu dalam kanapke to zaraz mu sie wszystko rozdzieli i chlebek z maslem sobie, ser sobie.
w zlobku dostaje zupy dla starszych, czyli takie z kawalkami, nie miksowane ani rozdrabniane. Np. z wloszczyzna mrozona -taka krojona w paseczki.
szmina
mamusia Emilki i Filipka
stjepa jak z dzialeczki to ok
ja tez uwielbiam truskawki ale chyba sa mocno uczulajce,gdzies wyczytalam
niczka my zupki dla doroslych juz od jakiegos czasu jadamy i np groszek daje w calosci,kanapki tez no i wlasnie szynka sobie,chlebek sobie ale wazne ze zjedzone
a dzisiaj skosztowala gofra i smakowal
i zajada sie sucharkami ale juz takimi zwyklymi nie dla bobasow
ja tez uwielbiam truskawki ale chyba sa mocno uczulajce,gdzies wyczytalam
niczka my zupki dla doroslych juz od jakiegos czasu jadamy i np groszek daje w calosci,kanapki tez no i wlasnie szynka sobie,chlebek sobie ale wazne ze zjedzone
a dzisiaj skosztowala gofra i smakowal
i zajada sie sucharkami ale juz takimi zwyklymi nie dla bobasow
szmina
mamusia Emilki i Filipka
i dalam skosztowac kawaleczek Milch Schnitty:-)mniam mniam -mleczna kanapka w poloni to sie zwie czy jak?
i serek Almette ze szczypiorkiem mam zamiar na kolacyjkedac.
i serek Almette ze szczypiorkiem mam zamiar na kolacyjkedac.
sami
Fanka BB :)
Szminka ja dalam dzisiaj malemu buleczke z serkiem almette i nawet smakowala ale jak ostatnio jadl swieza buleczke bez niczego to zjadl cala a z tym almette tylko pol buleczki ale moze akurat nie byl az taki glodny
a ta milch schnitte tez dam dla skosztowania ale musze kupic dopiero
a ta milch schnitte tez dam dla skosztowania ale musze kupic dopiero
szmina
mamusia Emilki i Filipka
Szminka ja dalam dzisiaj malemu buleczke z serkiem almette i nawet smakowala
a Emilci
ale ja mysle ze to przez te chorobe bo nawet chrupeczek nie chce i jajeczniczki niczego:-(
reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
hehe sama ze soba tutaj pisze:-)
u nas z nowosci:
kotlecik schabowy -pychotkazrobiony jak dla nas z jednej patelni i nie zaszkodzilo
kasza z gulaszem z kurzych serduszekpychotka
parowki cielece
serek almette
cytryna i kiwi
chipsy paprykowe ukradla po kryjomu ze stolika
lody
herbata z cytryna
nalesniki nadal
kluski slaskie
piana wygrzebana podczas mojej kapieli spod prysznica owszem czemu nie
moje dziecko miesozerne sie zrobilo
u nas z nowosci:
kotlecik schabowy -pychotkazrobiony jak dla nas z jednej patelni i nie zaszkodzilo
kasza z gulaszem z kurzych serduszekpychotka
parowki cielece
serek almette
cytryna i kiwi
chipsy paprykowe ukradla po kryjomu ze stolika
lody
herbata z cytryna
nalesniki nadal
kluski slaskie
piana wygrzebana podczas mojej kapieli spod prysznica owszem czemu nie
moje dziecko miesozerne sie zrobilo
Podziel się: