reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

reklama
Musze sie pochwalić, że Basia zjadła wczoraj na kolację tosta z masełkiem (Szminka-dzięki za pomysł;-))-prawie całego!!!:tak: Widzę, że smakują jej chrupiące dania, zwykłego chlebka nie toleruje:szok: W końcu coś innego niż kaszka na koleację:happy::happy:

chemia to w sumie we wszystkim teraz, ale poczekam troszke az dzialkowe pojawia sie :tak:, ciekawa jestem tez jak zareaguje na truskawy, bo ja osobiscie uwielbiam :-)

Ogorek zielony mniam, kiszony tez, pomidor ujdzie, rzodkiewka :no:, salaty dawalam doslownie kawalontek i zjadl, ale wiekszy bym sie bala dac. Marchewke surowa dawalam, jabluszko, mandarynke, banan. Z surowych to chyba wszystko.
Ja tez sie nie moge doczekac truskawek
Kanapki :confused: ale takie w calosci? bo jak bym malemu dalam kanapke to zaraz mu sie wszystko rozdzieli i chlebek z maslem sobie, ser sobie.
w zlobku dostaje zupy dla starszych, czyli takie z kawalkami, nie miksowane ani rozdrabniane. Np. z wloszczyzna mrozona -taka krojona w paseczki.

stjepa jak z dzialeczki to ok:tak:
ja tez uwielbiam truskawki ale chyba sa mocno uczulajce,gdzies wyczytalam:tak:
niczka my zupki dla doroslych juz od jakiegos czasu jadamy i np groszek daje w calosci,kanapki tez no i wlasnie szynka sobie,chlebek sobie ale wazne ze zjedzone:-D

a dzisiaj skosztowala gofra i smakowal:tak:
i zajada sie sucharkami ale juz takimi zwyklymi nie dla bobasow:tak:

i dalam skosztowac kawaleczek Milch Schnitty:tak::-):tak:mniam mniam -mleczna kanapka w poloni to sie zwie czy jak?
i serek Almette ze szczypiorkiem mam zamiar na kolacyjke:tak:dac.

Szminka ja dalam dzisiaj malemu buleczke z serkiem almette i nawet smakowala :tak:ale jak ostatnio jadl swieza buleczke bez niczego to zjadl cala a z tym almette tylko pol buleczki ale moze akurat nie byl az taki glodny :tak:
a ta milch schnitte tez dam dla skosztowania ale musze kupic dopiero :rofl2:

reklama
hehe sama ze soba tutaj pisze:tak::-D:-)
u nas z nowosci:
kotlecik schabowy -pychotka:tak:zrobiony jak dla nas z jednej patelni i nie zaszkodzilo:tak:
kasza z gulaszem z kurzych serduszek:tak:pychotka:-D
parowki cielece :tak::tak::tak:
serek almette :tak:
cytryna i kiwi :tak:
chipsy paprykowe :tak:ukradla po kryjomu ze stolika:tak::-D
lody :no::no::no:
herbata z cytryna :tak:
nalesniki nadal :no:
kluski slaskie :no:
piana wygrzebana podczas mojej kapieli spod prysznica :tak:owszem czemu nie:-D
moje dziecko miesozerne sie zrobilo:szok:

Do góry