reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

reklama
Musze sie pochwalić, że Basia zjadła wczoraj na kolację tosta z masełkiem (Szminka-dzięki za pomysł;-))-prawie całego!!!:tak: Widzę, że smakują jej chrupiące dania, zwykłego chlebka nie toleruje:szok: W końcu coś innego niż kaszka na koleację:happy::happy:

chemia to w sumie we wszystkim teraz, ale poczekam troszke az dzialkowe pojawia sie :tak:, ciekawa jestem tez jak zareaguje na truskawy, bo ja osobiscie uwielbiam :-)

Ogorek zielony mniam, kiszony tez, pomidor ujdzie, rzodkiewka :no:, salaty dawalam doslownie kawalontek i zjadl, ale wiekszy bym sie bala dac. Marchewke surowa dawalam, jabluszko, mandarynke, banan. Z surowych to chyba wszystko.
Ja tez sie nie moge doczekac truskawek
Kanapki :confused: ale takie w calosci? bo jak bym malemu dalam kanapke to zaraz mu sie wszystko rozdzieli i chlebek z maslem sobie, ser sobie.
w zlobku dostaje zupy dla starszych, czyli takie z kawalkami, nie miksowane ani rozdrabniane. Np. z wloszczyzna mrozona -taka krojona w paseczki.

stjepa jak z dzialeczki to ok:tak:
ja tez uwielbiam truskawki ale chyba sa mocno uczulajce,gdzies wyczytalam:tak:
niczka my zupki dla doroslych juz od jakiegos czasu jadamy i np groszek daje w calosci,kanapki tez no i wlasnie szynka sobie,chlebek sobie ale wazne ze zjedzone:-D

a dzisiaj skosztowala gofra i smakowal:tak:
i zajada sie sucharkami ale juz takimi zwyklymi nie dla bobasow:tak:

i dalam skosztowac kawaleczek Milch Schnitty:tak::-):tak:mniam mniam -mleczna kanapka w poloni to sie zwie czy jak?
i serek Almette ze szczypiorkiem mam zamiar na kolacyjke:tak:dac.

Szminka ja dalam dzisiaj malemu buleczke z serkiem almette i nawet smakowala :tak:ale jak ostatnio jadl swieza buleczke bez niczego to zjadl cala a z tym almette tylko pol buleczki ale moze akurat nie byl az taki glodny :tak:
a ta milch schnitte tez dam dla skosztowania ale musze kupic dopiero :rofl2:

reklama
hehe sama ze soba tutaj pisze:tak::-D:-)
u nas z nowosci:
kotlecik schabowy -pychotka:tak:zrobiony jak dla nas z jednej patelni i nie zaszkodzilo:tak:
kasza z gulaszem z kurzych serduszek:tak:pychotka:-D
parowki cielece :tak::tak::tak:
serek almette :tak:
cytryna i kiwi :tak:
chipsy paprykowe :tak:ukradla po kryjomu ze stolika:tak::-D
lody :no::no::no:
herbata z cytryna :tak:
nalesniki nadal :no:
kluski slaskie :no:
piana wygrzebana podczas mojej kapieli spod prysznica :tak:owszem czemu nie:-D
moje dziecko miesozerne sie zrobilo:szok:

Do góry