reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

AMORECZKU - no no no niezly smakosz z Dawidka...........
Ja jednak mowie nie....przynajmniej narazie :sorry2:;-)
I to przede wszystkim dlatego ze slodycze psuja apetyt, ktory i tak jest marny....

A ja wczoraj zrobilam malemu domowy budyn :tak: - smakowalo :tak:....co prawda zjedzona ilosc mnie nie powalila, ale zle tez nie bylo...:-p

reklama
Amoreczku niewiem czy masz gdzies w okolicy ruski sklep - tam sa te chrupki kukurydziane :tak:

my tez slodyczom mowimy nie :tak:;-):-)

coś nas uczuliło:-( i zupełnie nie wiem od czego zacząć:sorry2: w zasadzie to od niczego mi się nie chce... durnowate to wszystko

a można przeczekać i dawać normalnie wszystko?
co mleko mam zmienić
... może obiadki - bo gerbera zaczęłam częściej dawać... wcześniej bylo bobovita........ swoje żarcie też je:sorry2:........
może gluten......... kuźwa!!!
mam nic mu nie dawać:sorry2::baffled:

U nas ze słodyczy to tylko biszkopty, chrupki i herbatniki. Mając doświadczenie ze starszą córką nie bardzo chce młodszej więcej dawać. Ola teraz jadłaby tylko słodycze, co do normalnego jedzenia to trzeba z kijem nad nią stać:no:. Poza tym zęby się psują a dentysty boi się jak diabeł święconej wody:zawstydzona/y:

hana kuzwa no ten sam problem:tak:cos Emilke uczulilo i pytanie kurka co? niby od roczku mozna wszystko:tak:jutro ma wiec niby ze co ze za predko danie od 12-ego miecha dalam hehe:-D:-)brzuszek wysypalo i buzke a po ostatnim uczuleniu pelno takich suchych miejsc i smaruje oliwkuje a skorka dalej taka sucha:-(za tdzien pediatra wiec zapytam...wapno mam w syropku ale nie dawalam:no:
amoreczku ja w polskim sklepie kupuje ale w ruskim tez sa i czasem w takich autach co to po osiedlach jezdza :tak:

wczoraj Ala dostala histeri bo nie chialam jej dac cycka tylko kaszke na noc, wiec moj tata przejal karmienie i wcisnal jej zaledwie 10 lyzek i to jak siedzila w wannie i sie kapala:no:Kurcze nigdy z nia nie bylo problemow, a teraz strzela jakies fochy

moja Emilka tez strzela focha jak tylko ja do krzeselka wkladam:tak:potem czubkiem jezyka probuje co tez jej podaje i jak podpasi do zjada:tak:no i zawsze musi byc miska w ktorej moze sobie pogrzebac bo inaczej :no::no::no:
zakupilam mleko junior i jestem ciekaw czy polubi,dam na wieczor:tak:

moja Emilka tez strzela focha jak tylko ja do krzeselka wkladam:tak:potem czubkiem jezyka probuje co tez jej podaje i jak podpasi do zjada:tak:

Skąd ja to znam:tak: U nas niestety też tak jest... A z nowości to na razie nic nie wprowadzam, a raczej jest powrót do starych rzeczy, bo Basia ostatnio też cała wysypana na twarzy, szyjce i pleckach:szok::no: Pewnie po kurczaku, karmionym antybiotykami:crazy: Ostatnio nie chciała jeść obiadków zrobionych przeze mnie, więc daję jej słoiczki-jeden duży na dwa dni (tyyyyle zjada mój "obżarciuch"):sorry2:

donosze ze na obiadek po raz pierwszy zapodalam smazone paluszki rybne i Emilcia byla zachwycona:tak::-D:-)zjadla 3 razem z panierka:tak:do tego kartofelki i kalafiorek:tak:

macie tak ze za nim wasze pociechy dobrna do konca obiadku to wszystko jest zimne?my kartofelki prawie zawsze jemy zimne:-(mam takim talerzyk do ktorego wlewa sie goraco wode ale jakos nie korzystam z niego:no:

reklama
macie tak ze za nim wasze pociechy dobrna do konca obiadku to wszystko jest zimne?my kartofelki prawie zawsze jemy zimne:-(mam takim talerzyk do ktorego wlewa sie goraco wode ale jakos nie korzystam z niego:no:

U nas też zawsze wszystko zimne:-:)no: I jeszcze niezjedzone do końca (osttnio pół słoiczka to max:no:)

Do góry