reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

a u nas z nowosci: pasztecik taki dla dzieci,zakupiony w Realu z Bobem Budowniczym na wieczku:tak::tak::tak:pycha i wczoraj nagotowalam pomidorowki hmm niebo w gebie sama podjadlam ,zamrozilam troche i mam tez na dzisiaj:tak:dodalam koncentrat z Knorra bez konserwantow i n ie dalam smietany bo w smaku bylo ok:tak:
aneta no to super,tylko sie cieszyc ze Kubusiowy wraca apetyt i ladnie je...Emilka kilbaski cielece tez wsuwa az milo patrzec...a sciagacie skorke?

reklama
ja juz staram sie dawac wszystko oprocz smazonego......Igorowi bardzo smakuje twarozek z piatnicy + jabluszko starkowane..........i chyba z ta skaza bialkowa to juz jest nie aktualne...gdyz daje tez normalne jogurty i jak na razie zero uczulenia......to chyba moje dziecie juz z tego wyroslo:tak:

Anetko moim zdaniem mozna. A co do kielbasek/parowke to ja daje takie jak an fotce i zdajemuje tylko ten celofanik, a jaka wy skorke jeszcze zdejmujecie?

ja dzis ugotowalam:
kaszka kurkurydziana z truskawkami,
kaszka kukurydziana z morelami i sliwkami,
pomidorowka i brokulowa , gotowane na miesku i makaronem beda

NICZKO - ja daje te same paroweczki :tak:
Poza celofanem zdejmuje tą ciemną wierzchnia wartswe - Kuba nie potrafi tego pogryzc......:sorry2:

No to ja dzis ugotuje kaszke kuskus z kurczakiem i jakimis warzywkami :-)

Aneta-ja daję wszystkie kasze-kuskus, jęczmienną, gryczaną, jaglaną, kukurydzianą:tak: Tylko niestety żadna jej nie smakuje (chyba najbardziej jęczmienna w krupniku):-( No i ona niestety bezmięsna-chyba, że jej przemycę w zupce:sorry2:

Kasiu u nas też wegetarianka rośnie...!!! Chociaż jajka zajada w postaci jajeczniczki na parze, ostatnio jej robię na ędlince z indyka tak drobniusieńko pokrojonej i smakuje baaardzo!!!:tak:

Niczko ale się napichciłaś - mały się zajadał ze smakiem???:-)

reklama
podziwiam was, ze tak gotujecie maluszkom :tak:, ja (pomimo ze co jakis czas mam takie postanowienie) jakos nie moge sie zabrac za gotowanie i ewcia sloiczki wcina. pare razy jadla rybe z grilla, jak robie zupe to jej daje, ale codziennie mi sie nie chce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry