reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

reklama
majkam :-D:-D:-D
Emilcia uwielbia moje wlosy:szok:jak znjdzie na podlodze to najpierw oglada bardzo dokladnie,przeklada miedzy paluszkami a potem bach do buzki:tak:

MAJKAM - no to smacznego :rolleyes::-D

A u nas dzis w planach na obiadek - pulpety indycze, duszone buraczki z jabłkiem i ziemniaczki :-)

No, Anetka, rzeczywiście pychotka.:tak::tak::-p
To ja nadal zorszerzam dietę Naci o nowe warzywka. dziś zjadła już zupkę z mieszanki 7-składnikowej (mrożonej), tylko cebulę wywaliłam:baffled::sorry::-p, a nowością była fasolka szparagowa i zielony groszek:-D:tak:;-). Też smakowało. Nacia w ogóle lubi zupki, na szczęscie nawet te robione przez mnie.

majkam synus z glodu nie umrze- poradzi sobie w zyciu :-D

a moja dla odmiany dzis wyciagalam jej z buzi grudki ziemi z kwiatka :confused2::no:

i przez to jakby jaki bol brzuszka to teraz nie bede wiedziec czy to nie od salami co dzis dostala czy od tegoz kwiatka nozesz ozesz :baffled:

zupke jej ugotowalam kartoflanke na ziemniakach slodkich i ladnie jadla :tak:

Dzisiejszy obiadek bardzo smakowal :-) (mi tez:-D ).....a co najwazniejsze wydaje mi sie ze dosyc sporo tego zjadl :tak:

Majkam smakosz z synka :-Ddobre dobre
Szminka i jak usmazylas te kotleciki?
Anetko menu brzmi wysmienice, to ja poprosze.
Ja w zwiazku z choroba calej rodziny ugotowalam rosol, synkowi zapodalam z makaronikiem gwiazdeczkami i bardzo mu smakowal, M odmowil jedzenia gdyz w srodku dorzucilam pora...coz jego strata.

reklama
Do góry