Tak tylko w buzi - całe szczęścieAnetko a buraczki ladowaly tylko w buzi?
reklama
Monika K-W
Fan(ka)
No ja dzis Aluni usmazylam nalesniki i nam tez. Ali byly na mleku modyfikowanym +żłotko, maka i starte jabluszko, do tego na wierzch posmarowalam serkiem waniliowym "Bakus", bo inaczej chyba bylo za syche i nie szlo. Ale jak sie zasmakowala to opendzlowala hohohoh.
A i ugotowlam zupki : kalafiorowa, brokulowa, buraczkowa z jajeczkiem, z rybka i cukinia, krupniczek, a jutro gotuje rosolek, pomidorowa i pieczarkowa
A i ugotowlam zupki : kalafiorowa, brokulowa, buraczkowa z jajeczkiem, z rybka i cukinia, krupniczek, a jutro gotuje rosolek, pomidorowa i pieczarkowa
M
m_ktosia
Gość
monika i ty te wszystkie zupki na raz gotowalas? masz tyle garnkow, tyle palnikow? szacuneczek
szmina
mamusia Emilki i Filipka
monika kucharka z ciebie na medal!!! a my nalesniczki na krowim mleku i z calym jajkiem i z musem jablkowym
a teraz wlasnie mloda wciagla pierwszy raz jajeczniczke,na parze zrobilam uff ile to trwai pol kromeczki chlebaa dopiero o 7-ej butle wypilazarlok mi rosnie...na obiadek rosolek na gesi,dla nas robie wiec i Emilka zje
a teraz wlasnie mloda wciagla pierwszy raz jajeczniczke,na parze zrobilam uff ile to trwai pol kromeczki chlebaa dopiero o 7-ej butle wypilazarlok mi rosnie...na obiadek rosolek na gesi,dla nas robie wiec i Emilka zje
szmina
mamusia Emilki i Filipka
I jak SZMINKA - smakowala jajeczniczka?
Monika K-W
Fan(ka)
a dziekuje dziewczynki , ja poprostu jestem wygodna nagotuje powekuje, pomroze i mam z bankitylko tym razem to przesadzilam, bo myslam ze zdechne na koniec;-)20 buteleczek w lodowce i 40 pojemniczkow na mocz w zamrazalce
szmina
mamusia Emilki i Filipka
a ja juz chce zeby Emilcia skonczyla ten roczek bo bedzie wiecej mozliwosci kulinarnychteraz to obiadki,deserki sie powtarzaja zawsze w tygodniu jest to samo co w poprzednima na kolacyjke wiecznie chce hlebek i tak caly czas na kanapce hmmm nudne
reklama
Podziel się: