reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
No to oby wstrętne choróbsko sobie poszlo w nocy raz na dobre. Duzo zdrówka dla Jasia i spokojnej nocki.
Witajcie,
Czy możecie mi coś poradzić? Na pieluszce w kupce mojego dziecka pojawiły się małe czarne nitki czy to mogą być jakieś robaczki? czy coś gorszego? Nie miałyście czegoś takiego u swoich pociech? pozdrawiam i czekam na jakies info...
Czy możecie mi coś poradzić? Na pieluszce w kupce mojego dziecka pojawiły się małe czarne nitki czy to mogą być jakieś robaczki? czy coś gorszego? Nie miałyście czegoś takiego u swoich pociech? pozdrawiam i czekam na jakies info...
Kluliczek
Babka z laską
A może jadł banana w piątek lub sobotę???
mysz, a jak patrzysz na te wszystkie fałdunie na nózkach Jasia to ma równo je? bo wiem, ze po tym tez sie sprawdza czy sa jakies kłopoty ze stawem biodrowym. moze te ew. zmiany powazniejsze to widac gołym okiem. a i mysle, ze jednak jestes pozytywnie nastawiona i wiesz, ze niedługo Jasio cie zaskoczy, bo gdybys była bardzo zdenerwowana tym to juz dawno byc była po USG. ja tam tez mysle pozytywnie, bo jeszcze czas ma.
reklama
mysz1978
Fanka BB :)
szerlock - Ty jak zawsze potrafisz podtrzymac na duchu - dzieki za optymizm :-)
Jasio ma rowne faldki na nozkach i na pierwszym USG bioderek wszystko bylo w porzadku, wiec moze teraz tez jest... Po prostu leniucha mam w domu i tyle
Jasio ma rowne faldki na nozkach i na pierwszym USG bioderek wszystko bylo w porzadku, wiec moze teraz tez jest... Po prostu leniucha mam w domu i tyle
Podziel się: