reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

Na szczescie jest ok :-)
Lekarstwa (Calciu, Clemastinum i wit C) podaje ale dzis nie marudzil i za ucho sie ciagnal wylacznie wieczorem jak byl spiacy :tak:

reklama
Witajcie,
Czy możecie mi coś poradzić? Na pieluszce w kupce mojego dziecka pojawiły się małe czarne nitki czy to mogą być jakieś robaczki? czy coś gorszego? Nie miałyście czegoś takiego u swoich pociech? pozdrawiam i czekam na jakies info...

AK&Z - mysle ze to z jedzenia - musisz przeanalizowac co Karol wczoraj jadl. Robaki chyba by sie ruszaly... :szok:

Hej,
No tak tylko ze on to miał w sobote w niedziele nie i dzisiaj znowu... a nic czarnego nie jadł

AKZ jesli chodzi ci o takie maleńkie kreseczki czarne to kacper tez mial pare razy i nie wiem co jadł, nie przyglądałam sie, bo jakos specjalnie mocno nie byłam zaniepokojona.

Choelra - musze sie zmobilizowac i zapisac na to kontrolne USG bioderek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mialam to zrobic juz 2 albo i 3 miesiace temu :-( Moze cos Jasio ma nie tak z bioderkami skoro nie pelza prawie wcale? :confused:

mysz, a jak patrzysz na te wszystkie fałdunie na nózkach Jasia to ma równo je? bo wiem, ze po tym tez sie sprawdza czy sa jakies kłopoty ze stawem biodrowym. moze te ew. zmiany powazniejsze to widac gołym okiem. a i mysle, ze jednak jestes pozytywnie nastawiona i wiesz, ze niedługo Jasio cie zaskoczy, bo gdybys była bardzo zdenerwowana tym to juz dawno byc była po USG. ja tam tez mysle pozytywnie, bo jeszcze czas ma.

reklama
szerlock - Ty jak zawsze potrafisz podtrzymac na duchu - dzieki za optymizm :-)
Jasio ma rowne faldki na nozkach i na pierwszym USG bioderek wszystko bylo w porzadku, wiec moze teraz tez jest... Po prostu leniucha mam w domu i tyle :-D

Do góry