reklama
krupka
Entuzjast(k)a
Mój mały też nie siedzi, tylko się kolebie i wywraca, ale lekarze (m.in. neurolog) powiedzieli mi, ze ma czas do ukończenia 9-go m-ca, więc jeszcze jest trochę czasu ;-) No i on wcale dużo nie waży (7 300) i w ogóle nie chce lkeżeć na brzuchu
A tak w ogóle, to już pisałyśmy o tym na wątku co nas niepokoi u naszych maleństw" - przeniosę tam ten wątek za dzień lub dwa
A tak w ogóle, to już pisałyśmy o tym na wątku co nas niepokoi u naszych maleństw" - przeniosę tam ten wątek za dzień lub dwa
Żania7
mama kochanych urwisków
dzięki nato spróbuje czy pomoże ta sól
Żania7
mama kochanych urwisków
dziękuję Aletko
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
my przemywalismy gotowana woda tez pomagało.
Ale teraz ani woda ani rumianek ani sól nic ni epomaga oczy zaklejone w poniedziałek idziemy do szpitala chyba bedzie miał przetykane kanaliki albo dostanie cos na bakterie które ma w oczku - no chyba ze te sa nowe;( itrzeba bedzie znowu sprawdzic co tam jest
Ale teraz ani woda ani rumianek ani sól nic ni epomaga oczy zaklejone w poniedziałek idziemy do szpitala chyba bedzie miał przetykane kanaliki albo dostanie cos na bakterie które ma w oczku - no chyba ze te sa nowe;( itrzeba bedzie znowu sprawdzic co tam jest
Noukie
Majowa mama 2007
Pyzuncia, Ewula dobrze pisze, u nas 6 miesięcy oko ropiało źadne krople, antybiotyki nie pomagały, ale ciągle masowałam i aż jednego pięknego dnia przetkałam:-), jak do dzis spokój, odpukać.
Masować, masować i masować jak to zatkny kanalik oczywiście????.;-)
Masować, masować i masować jak to zatkny kanalik oczywiście????.;-)
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
dziewczyny -masujemy i masujemy i ciagle ta ropka jest mielismy nadzieje ze sie udroznia a ty nic jest tej ropki strasznie duzo. Juz raz wydawao mi sie ze pękło bo az ropa strzelała no i po 2 tygodniach wszystko od poczatku
reklama
Podziel się: