reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

reklama
Mój mały też nie siedzi, tylko się kolebie i wywraca, ale lekarze (m.in. neurolog) powiedzieli mi, ze ma czas do ukończenia 9-go m-ca, więc jeszcze jest trochę czasu ;-) No i on wcale dużo nie waży (7 300) i w ogóle nie chce lkeżeć na brzuchu :dry:

A tak w ogóle, to już pisałyśmy o tym na wątku co nas niepokoi u naszych maleństw" - przeniosę tam ten wątek za dzień lub dwa:)

krupka - chcialam to wlasnie zaproponowac zeby rpzneiesc do odpowiedniego watku ;-)
U mnie ten wolniejszy rozwoj motoryczny jest zwiazany ze spora waga Jasia (ponad 10kg na dzien dzisiejszy) :sorry2:

my przemywalismy gotowana woda tez pomagało.
Ale teraz ani woda ani rumianek ani sól nic ni epomaga oczy zaklejone :( w poniedziałek idziemy do szpitala chyba bedzie miał przetykane kanaliki albo dostanie cos na bakterie które ma w oczku - no chyba ze te sa nowe;( itrzeba bedzie znowu sprawdzic co tam jest

Pyzuncia, Ewula dobrze pisze, u nas 6 miesięcy oko ropiało źadne krople, antybiotyki nie pomagały, ale ciągle masowałam i aż jednego pięknego dnia przetkałam:-), jak do dzis spokój, odpukać:sorry2:.

Masować, masować i masować jak to zatkny kanalik oczywiście????.;-)

dziewczyny -masujemy i masujemy i ciagle ta ropka jest :) mielismy nadzieje ze sie udroznia a ty nic jest tej ropki strasznie duzo:(. Juz raz wydawao mi sie ze pękło bo az ropa strzelała no i po 2 tygodniach wszystko od poczatku :(

reklama
Do góry