reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

reklama
Mój mały też nie siedzi, tylko się kolebie i wywraca, ale lekarze (m.in. neurolog) powiedzieli mi, ze ma czas do ukończenia 9-go m-ca, więc jeszcze jest trochę czasu ;-) No i on wcale dużo nie waży (7 300) i w ogóle nie chce lkeżeć na brzuchu :dry:

A tak w ogóle, to już pisałyśmy o tym na wątku co nas niepokoi u naszych maleństw" - przeniosę tam ten wątek za dzień lub dwa:)

krupka - chcialam to wlasnie zaproponowac zeby rpzneiesc do odpowiedniego watku ;-)
U mnie ten wolniejszy rozwoj motoryczny jest zwiazany ze spora waga Jasia (ponad 10kg na dzien dzisiejszy) :sorry2:

my przemywalismy gotowana woda tez pomagało.
Ale teraz ani woda ani rumianek ani sól nic ni epomaga oczy zaklejone :( w poniedziałek idziemy do szpitala chyba bedzie miał przetykane kanaliki albo dostanie cos na bakterie które ma w oczku - no chyba ze te sa nowe;( itrzeba bedzie znowu sprawdzic co tam jest

Pyzuncia, Ewula dobrze pisze, u nas 6 miesięcy oko ropiało źadne krople, antybiotyki nie pomagały, ale ciągle masowałam i aż jednego pięknego dnia przetkałam:-), jak do dzis spokój, odpukać:sorry2:.

Masować, masować i masować jak to zatkny kanalik oczywiście????.;-)

dziewczyny -masujemy i masujemy i ciagle ta ropka jest :) mielismy nadzieje ze sie udroznia a ty nic jest tej ropki strasznie duzo:(. Juz raz wydawao mi sie ze pękło bo az ropa strzelała no i po 2 tygodniach wszystko od poczatku :(

reklama
Do góry