reklama
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
to ja wam zdradze co robie przy przewijaniu zeby Wojtek lezał spokojnie (hi hi ) oczywiscie Tato nic nie wie o tym podstepie) mam w domu taki sztuczny złoty łancuszek z jakimis kamykami i jak zaczynam hrabiego przebierac to macham mu nim przed oczkami on łapie i sie bawi i lezy spokojnie jak aniołek.
Łancuszek nosi nazwe - cudo do zada specjalnych i wyjmuje go tylko przy przewijaniu ;-)
Łancuszek nosi nazwe - cudo do zada specjalnych i wyjmuje go tylko przy przewijaniu ;-)
Słoneczko_Ktosia
oj blizniaki sie smiały i gugały, to teraz bede czekała do nastepnego czwartku i zobaczymy - obysmy nie zachorowali bo mamy jechac do dziadków Wojtka
dziś z kupa był dramat. mało, ze bobek plasteliniak, ale zrobiony po takich bordach, ze hej. byłam przerazona bo do borda dołączył płacz tragiczny i twardy brzuszek, a wiec mieliśmy dzis pierwsze w zyciu zatwardzenie i nie wiem co robic, boje sie nastepnej kupy. sa jakies herbatki na to? moze ta ułatwiająca trawienie?
Słoneczko_Ktosia
szerlock - spróbuj podac herbatki koperkowej i moze po łyzeczce skrobanego jabłuszka
mysz1978
szerlock - ja daje Jasiowi herbatke na trawienie (Hipp) i to juz od bardzo dawna... Moim zdaniem jak najbardziej pomaga :-)
A u nas dzis po prostu kosmos Wczoraj ani jednej kupy (zdarzylo mu sie to moze trzeci raz w zyciu taki dzien bez kupy)
Za to dzis 3 kupy pod rzad (to tez nigdy sie nie zdarzylo). Dodam ze spal kiepsko - moze ze wzgledu na te cholerne kupy i moze jakies problemy z jelitami...
A u nas dzis po prostu kosmos Wczoraj ani jednej kupy (zdarzylo mu sie to moze trzeci raz w zyciu taki dzien bez kupy)
Za to dzis 3 kupy pod rzad (to tez nigdy sie nie zdarzylo). Dodam ze spal kiepsko - moze ze wzgledu na te cholerne kupy i moze jakies problemy z jelitami...
Ewitka
Majowo-lutowa mama
U nas synuś codziennie wcina całe surowe jabłuszko a zupke popija herbatka na trawienie Hippa i na szczęście codziennie jest kupka. Fajnie to wygląda, bo zaczyna coś robić w pieluszkę, a potem ja go "odpakowuję" i wyciska resztę na otwartą pieluszkę w kucki :-) Więc problem kup na razie rozwiazany, gorzej bo ostatnio po kąpieli zasypia na 2 godziny, budzi się koło 22:30 i nie chce zasnąć do 1 nawet 2 w nocy i ja kompletnie nie wiem co z tym zrobić.szerlock - dalam dzisiaj surowe starte jablko i wlasnie przed chwila mlody zrobil kupe jak marzenia - smierduch co prawda, ale bez stekania, prezenia - bura i rzadka
reklama
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Dziewczyny Quinten strasznie pręży się do tyłu robiąc taki mostek czasami nie moge go na rękach utrzymać, normalne to?
Mój też tak robi, nie wazne czy na rękach czy leży, preży sie i już Lekarz powiedział ze widocznie podoba mu sie świat do góry nogami I zeby wcale sie tym nie przejmować. To w pewnym sensie etap rozwojowy wiec ciesz sie bo Quintus pokazuje jaki jest silny ;-) Nie wiem czy pamiętasz mojego małego matrixa (ty mu ten przydomek nadałas ) na zdjeciu? On tak uwielbia leżeć opierając sie na stopach i czubku głowy ;-)Ale również w tych najmniej odpoweidnich momentach: przewijanie, jedzenie... Takze tak jak u większosci ;-)Pyzunia dobry sposób z tym łańcuszkiem I dobrze ze tylko w takim jednym konkretnym momencie używasz bo takto by mu sie znudziło...
Na kupki to ja też polecam jabłko surowe Choć mój za bardzo nie przepada, ale takie słoiczkowe też chyba coś daje, a jak juz mega zatwardzenie to koniecznie śliweczki ;-)
Podziel się: