reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
córcia chora albo będą zęby bo temperatura i kaszel i katar a lekarz mówi że nic nie słyszy cholera nie wiadomo co zrobić żeby dziecku pomogło, ( bo lekarz nic nie dal )do tego taka marudna że masakra
Żania7
mama kochanych urwisków
Dzieki Aniu i kasro
Cieszę się że z oczkiem Quintenka jest dobrze
właśnie mnie koleżanka zdołowała że jak to żęby to może miesiąć potrwać, czyli co gorączka też?
Cieszę się że z oczkiem Quintenka jest dobrze
właśnie mnie koleżanka zdołowała że jak to żęby to może miesiąć potrwać, czyli co gorączka też?
Żania7
mama kochanych urwisków
Aniu Maja też tak robi jak ja coś ciekawi z tyłu a ja jej zasłaniam widoki
córcia chora albo będą zęby bo temperatura i kaszel i katar a lekarz mówi że nic nie słyszy cholera nie wiadomo co zrobić żeby dziecku pomogło, ( bo lekarz nic nie dal )do tego taka marudna że masakra
żaniu - badz spokojna - u nas dokladnie to samo bylo przy pierwszym zabku - katar, kaszel, no moze temperatury nie (tzn leciutko cieplejszy byl) - a lekarz osluchal oskrzela ipowiedzial, ze czysto - ale tez ciezko mi bylo uwierzyc i tez szalalam z niepokoju
Żania7
mama kochanych urwisków
dziękuje joanko trochę mnie uspokoiłaś bo już myślałam że trzeba zmienic lekarza
Dziewczyny Quinten strasznie pręży się do tyłu robiąc taki mostek czasami nie moge go na rękach utrzymać, normalne to?
Piotrek też tak robi, więc chyba normalne albo mamy dwóch małych szaleńców ;-)
reklama
Podziel się: