reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

z diska z deka "pozostał tlyko s(m)utek, żal" :-D ale jestem głupia:-D:-Dszkoda, ze nie zanotowałam w kom tej smutnej daty końca wielkich słonecznych kup:-):tak:

reklama
Dziewczyny Quinten strasznie pręży się do tyłu robiąc taki mostek czasami nie moge go na rękach utrzymać, normalne to?

córcia chora albo będą zęby bo temperatura i kaszel i katar a lekarz mówi że nic nie słyszy cholera nie wiadomo co zrobić żeby dziecku pomogło, ( bo lekarz nic nie dal )do tego taka marudna że masakra:szok:

Współczujemy Żaniu oby to zęby były a nie choróbsko:-(.

Buziaki dla Majuni;-).

U nas oczko narazie ok;-).

Dzieki Aniu i kasro
Cieszę się że z oczkiem Quintenka jest dobrze:-D

właśnie mnie koleżanka zdołowała że jak to żęby to może miesiąć potrwać, czyli co gorączka też?

córcia chora albo będą zęby bo temperatura i kaszel i katar a lekarz mówi że nic nie słyszy cholera nie wiadomo co zrobić żeby dziecku pomogło, ( bo lekarz nic nie dal )do tego taka marudna że masakra:szok:

żaniu - badz spokojna - u nas dokladnie to samo bylo przy pierwszym zabku - katar, kaszel, no moze temperatury nie (tzn leciutko cieplejszy byl) - a lekarz osluchal oskrzela ipowiedzial, ze czysto - ale tez ciezko mi bylo uwierzyc i tez szalalam z niepokoju

reklama
Do góry