reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

co do kaszlu-bez lekarza mozna podawac stodal lub drosetux.i tak miedzy nami,to nie polecam w przyszlosci amboxoli (czyli ambroxolu, flavamedu, mucosolvanu),dopoki dzieci same nie naucza sie odkrztuszac.

reklama
Byłam dzis z Rafałem u lekarza bo katar dalej mu dokucza i znowu stan podgorączkowy się pojawił. Na szczęście płucka czyste , uszka też w porządku tylko gardełko przekrwione. Pewnie dlatego jesć nie za bardzo chce. Dostał jakies kropelki robione , oby wreszcie przeszło bo juz nie pamietam kiedy ostatnio byliśmy na dworze.

Jednak jest coś na oskrzelach. Niewielkie zaognienie, no ale ze szczepienia na razie nici. Może w czwartek się uda. Zobaczymy.
W każdym razie kaszelek juz prawie znikł i oczka są juz ładniejsze.

no tak co dziwić sie dzieciom kasro jak matka nie wychowana to i dzieci nie wiedza ze zatyka sie buzie przy kaszlu
chorym i przeziębionym dzieciaczkom życze dużo zdrowka

biedna Karolinka :-( No i faktycznie mozna sie wkurzyc - juz dziecko jest prawie zdrowe a tu taki burak je znowu zainfekuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas lepiej-kaszel jzu prawie minal. Kupilam wreszcie to Thymuline ale formy Dolisos bo nie mieli Boirona. Betka sorry ze Ci glowe zawracam, ale ile tego dajesz i jak czesto?????

reklama
Olka tez cos dopadlo, dzisiaj w nocy marudzil strasznie i plakal, dotklam mu ucha bo sie lapal za nie i zaczal plakac, wiec dzisiaj poszlismy do lekarza dostal kropelki i w piatek na kontrole, kataru nie ma bo nic nie ciekanie ale ma zatkany nos juz od jakiegos czasu, kaszle ale wydaje mi sie ze to bardziej od sliny, zobaczymy co w piatek powie lekarka

Do góry