reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
Dzieki betka za rade co do syropków
Byłam dzis z Rafałem u lekarza bo katar dalej mu dokucza i znowu stan podgorączkowy się pojawił. Na szczęście płucka czyste , uszka też w porządku tylko gardełko przekrwione. Pewnie dlatego jesć nie za bardzo chce. Dostał jakies kropelki robione , oby wreszcie przeszło bo juz nie pamietam kiedy ostatnio byliśmy na dworze.
Żania7
mama kochanych urwisków
no tak co dziwić sie dzieciom kasro jak matka nie wychowana to i dzieci nie wiedza ze zatyka sie buzie przy kaszlu
chorym i przeziębionym dzieciaczkom życze dużo zdrowka
chorym i przeziębionym dzieciaczkom życze dużo zdrowka
Noukie
Majowa mama 2007
Kaszleli okropnie z otwartymi gębami na całego Ich matka nawet nie reagowała więc chyba sama nie wie, że usta się zasłania podczas kaszlu.
Zachowania takie wpieniają mnie potwornie!!!!!
Biedna Karolcia, życzymy zdrówka.;-)
mysz1978
Fanka BB :)
biedna Karolinka :-( No i faktycznie mozna sie wkurzyc - juz dziecko jest prawie zdrowe a tu taki burak je znowu zainfekuje
U nas lepiej-kaszel jzu prawie minal. Kupilam wreszcie to Thymuline ale formy Dolisos bo nie mieli Boirona. Betka sorry ze Ci glowe zawracam, ale ile tego dajesz i jak czesto?????
U nas lepiej-kaszel jzu prawie minal. Kupilam wreszcie to Thymuline ale formy Dolisos bo nie mieli Boirona. Betka sorry ze Ci glowe zawracam, ale ile tego dajesz i jak czesto?????
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Biedna Karolinka, oby szybko wracała do zdrowia. I wszystkim dzieciaczkom zyczę duuuuzo zdrówka i sił w walce z infekcjami.
reklama
Madlen
Fan(ka)
Olka tez cos dopadlo, dzisiaj w nocy marudzil strasznie i plakal, dotklam mu ucha bo sie lapal za nie i zaczal plakac, wiec dzisiaj poszlismy do lekarza dostal kropelki i w piatek na kontrole, kataru nie ma bo nic nie ciekanie ale ma zatkany nos juz od jakiegos czasu, kaszle ale wydaje mi sie ze to bardziej od sliny, zobaczymy co w piatek powie lekarka
Podziel się: