reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

No nienawidzę tej pory roku - same wstrętne choróbska:baffled:

Wszystkim dzieciaczkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia:-):-)

Kubeczek też mi sie rozchorował, ma zalegania w oskrzelach, wstrętny katar i kaszelek. Świszcze i gwiżdże , w nocy wstaje co 40 min, bo się ciągle bidulek budzi i na rzęsach chodzę
Dostał swój pierwszy antybiotyk w życiu no i cyrki były żeby go mu podać, ale daje z małą ilością mleka w butelce i idzie. Do tego Flegamina w kropelkach i mam nadzieje, że szybko przejdzie

reklama
Dziewczyny badzcie dzielne,a wy dzieciaczki badzcie zdrowe!!
My poki co z dala od tego,ale ...ja chorowalam 3 tygodnie ochydny kaszel.majke ominal,ino jak widze jak sie bawia tescie z mym dzieckiem to sie boje ze jej sprzedadza jakies chorobsko.najbardziej nie znosze jak tesc lize stopy majki,jak mu powiedziec ze to oblesne i niehigieniczne,tak zeby nie pomyslal ze sie czepiam...?

Quinten cały dzień gorączka po leku 37, 6 a za dwie godziny od nowa 39,2 można zgłupieć i nie wiadomo jakiego pochodzenia,:-( dopiero zasnął to mam chwilkę dla siebie. Jak do jutra nie przejdzie jedziemy do lekarza.

Kasro uważaj na ta opryszczkę:no:,

A u nas po trzech dniach walki z gorączką dalej jest i idziemy na 17.00 do pani doktór:baffled:.

moja tesciowa niby zdrowa zawsze ale obrzydzenie mnie bierze jak widze ze zbliza twarz do buzi Jasia a pali... moj maz tez oczywiscie pali czasem ale po kazdym papierosie biegnie do lazienki umyc zeby :-D
A jak widzialam jak brala Jasiana rece i on robil "brr..." i ona tez to az mi sie niedobrze robilo :no:

Byłam u tego lekarza i ona nic nie widzi, gardło ok, uszy ok, płucka i oskrzela też, nie ma kataru ani kaszlu tylko wysoką temperaturę. Powiedziała, że to jakaś infekcja wirusowa, która powinna przejść, jeżeli do wtorku temperatura wciąż będzie się utrzymywać to na badania do szpitala, zęby to nie są bo nic nie widać a gorączka jest za wysoka. Tylko, że dzisiaj ta temperatura już trochę niższa;-).

To dobrze że dziś niższa temperatura, może już organizm zwalczył ten wirus daj Boże zeby nie musiał iść do szpistala Twój synuś Aniu trzymam kciuki

reklama
juz nie wiem co jest grane. do kataru w nocy juz przywyklam ale powrocil Jasiowi kaszel i to dosyc silny :-( Taki raz mokry (ale odkrztusic przeciez nie umie) a raz taki jakby krtaniowy :-( Jak nie minie to bede musiala isc z nim do lekarza :-(

Do góry