reklama
krupka
Entuzjast(k)a
Kurcze a u nas kaszel :-( Nie wiecie jak się szybko tego pozbyć? Muszę go zaszczepić w tym tygodniu miedzy wtorkiem a czwartkiem - jesli tego nie zrobię, to potem dopiero w grudniu będę mogła, a lepiej dla niego, żeby przeszedł szczepienia przed 1.12
aha! temperatury nie ma
aha! temperatury nie ma
Noukie
Majowa mama 2007
Kurcze a u nas kaszel :-( Nie wiecie jak się szybko tego pozbyć? Muszę go zaszczepić w tym tygodniu miedzy wtorkiem a czwartkiem - jesli tego nie zrobię, to potem dopiero w grudniu będę mogła, a lepiej dla niego, żeby przeszedł szczepienia przed 1.12
aha! temperatury nie ma
OOOO sam kaszel chyba nie jest przeciwskazaniem sam w sobie ale, żeby go bardziej nie rozłożyło, a na kaszel jeszcze nic nie stosowałam, ja osobiście lubię smarowania Wickiem tylko nie wiem czy takie maluszki można juz smarować
A czy nie zaczął się mocniej ślinić?? Bo przy mocnym ślinieniu maluszki kaszlą bo ślinka wpada im do gardełka i to jest normalne.
mysz1978
Fanka BB :)
na katar kuzynka radzila mi masc majerankowa. U nas kataru jzu prawie nie ma, ale jak dzis zakaslal to sie azz moja mama przerazilysmy :-( No i nigdzie dzis z nim nie wychodze.
Betka - pytalam o to Thymuline ale w aptece jakos nie za bardzo slyszeli o tym Poszukam jeszcze
Betka - pytalam o to Thymuline ale w aptece jakos nie za bardzo slyszeli o tym Poszukam jeszcze
Żania7
mama kochanych urwisków
OOOO sam kaszel chyba nie jest przeciwskazaniem sam w sobie ale, żeby go bardziej nie rozłożyło, a na kaszel jeszcze nic nie stosowałam, ja osobiście lubię smarowania Wickiem tylko nie wiem czy takie maluszki można juz smarować
A czy nie zaczął się mocniej ślinić?? Bo przy mocnym ślinieniu maluszki kaszlą bo ślinka wpada im do gardełka i to jest normalne.
kurcze właśnie od paru dni Maja ma kaszel ale temperaturki i katarku brak całe szczęście a i tak martwie sie czu przypadkiem nie jest chora:-(, bo mąż był chory i już mam czarne myśli żę ją zaraził jak do wtorku bedzie kaszleć to pójde z nia do lekarza, choć własnie się zastanawiam czy to przyopadkiem nie kaszel przez ślinke w buzi bo jak gadułka jej sie włączy to kaszelek też ale czasem i bez gugania go ma, no i bądź tu mądra
reklama
to leki homeopatyczne,pojedyncze, w tubce,firmy Boiron (4 g,duza tubka) lub Dolissis (1g, mala tubka). Boiron jest niebieski,a dolissos rozowy.ja mam rozcienczenie 9CH. lepiej oplaci sie Boiron.a jak nasze dzieci beda wieksze,to przejdziemy na dolissosa,bo wtedy podaje sie po jednej tubce na tydzien i wlasnie o te male tubki chodzi.
Podziel się: