reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Temperatura spadła do 37,6 mały nie marudzi ale taki jakiś osłabiony, położyłam sie z nim spał 2 godz, nie chce jeść, ogląda teraz Teletubisie, dzwoniłam do lekarza powiedziała, że to może zęby może samo z niczego podobno u maluszków to częste, no i mam dawać czopki, jak będzie bardzo wysoka mimio czopków to do niej dzwonić, a jak nie przejdzie do piątku tzn temperatura ok 38,5 a po czopku lepiej też do niej zadzwonić.
Ale mi stracha napędził narazie go obserwuje,
dzięki za wszystkie odpowiedzi sama to chyba już bym na pogotowie popędziła a tak to spokojem, narazie wszystko pod kątrolą tylko kurcze tych zębów też nie widać, dziąsła twarde.
Ale mi stracha napędził narazie go obserwuje,
dzięki za wszystkie odpowiedzi sama to chyba już bym na pogotowie popędziła a tak to spokojem, narazie wszystko pod kątrolą tylko kurcze tych zębów też nie widać, dziąsła twarde.
Żania7
mama kochanych urwisków
wydaje mi sie ze tak i zawsze na wieczór gorączka skacze do góry, spróbuj dac synciowi jeszcze czopek Aniu
Kasro - wydaje mi się, że u Karolinki to tzw sapka a nie żadna astma . Przecież ona nie bierze się tak nagle. Sama mam zmiany astmatyczne i zanim się pojawiły to ciągle chorowałam
W każdym bądź razie trzymam kciuki za małą
Mamo Q - temperatura może być od ząbków . Mam nadzieję, że Quintusiowi już odpuściło
W każdym bądź razie trzymam kciuki za małą
Mamo Q - temperatura może być od ząbków . Mam nadzieję, że Quintusiowi już odpuściło
Noukie
Majowa mama 2007
Całą noc 39.4 co ja mu czopka do dupci to mu to przeszkadza i myśli, że musi kupę robić:-(, dopiero rano przywiozł mi facet po telefonicznej konsultacji z lekarką z apteki syrop w zawiesinie o smaku pomarańczowym mały zjadł i jest 37,6, ale ta temperatura wraca jak bumerang, kiedy kończy się działanie leku jest od razu, mały nie płacze nic go chyba nie boli nie ma kaszlu, kataru, gardło też ok, mamy czekać do jutra jak się nie uspokoi to mamy jechać do lekarza no chyba, że temperatura przekroczy 40 stopni. Mi się wydaje, że to na zęby trochę za dużo, a lekarka mówi, że to zęby albo trzydniówka.
reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
biedny Quintenuś, życzym żeby albo ząbki się szybko pojawiły albo poszło precz choróbsko, trzymaj się Aniu
Podziel się: