reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

U na steż poprawa. może jutro na dwór nawet wyjdziemy jak by pogoda była. Jeszcze glutki sa ale juz tak nie furczy. I maly chyba sie przyzwyczaił że trzeba kropeli zapuscić i gile wyciągnąć. I wit c też juz pije i sie nia nie dławi. I wapno pieknie aż buzię otwiera. Chyba wreszcie zrozumiał że to pomoże wyzdrowiec i pozbyć sie kataru. Tylko problem z wit b i kwasem foliowy dalej. raz się udało przemycić z mlekiem, więc teraz na mleko warczy i nie chce w dzień.:-)

reklama
Kasro nie martw sie na zapas, mam nadzieję, że to tylko powikłanie po chorobie, i oskrzela nie do końca są jeszcze czyste.

Dużo zdrówka dla Karolinki.;-) I pisz co i jak;-).

U Kubusia podobnie ciezki oddech ale podobno to niedrozny kanalik bo jedno oczko lzawi a drugie nie

U nas ta sama sytuacja, ale nigdy bym tego nie powiązała razem;-), a jak pytałam o ten oddech pediatry to mi powiedziała, że często małe dzieci tak mają.:confused:

Kasro dużo zdrówka dla córci :tak:

Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby zatkany kanalik w oku powodował ciężki oddech - jakieś to nielogiczne :baffled:
Podobno dzieci mają coś co się nazywa sapka :confused:

Dziewczyny Quinten ma właśnie 38,6 goraczki, możliwe, że to od zębów? Nie ma kataru ani kaszlu wczoraj byliśmy na kontroli i lekarz nic nie zauważył. Dałam czopka, czekać czy dzwonic do lekarza?

Aniu odczekaj trochę, niech czopek zacznie działać... Jak neidługo nie przejdzie to wezwij lekarza. Miejmy nadizeje ze to od zabków no bo cóz innego??:confused:

Kasro duzo zdroweczka dla corci, mam nadzieje ze to nic powaznego

mojemu nic ogolnie nie dolega ale denerwuje mnie ten jego ciagle zapchany nosek nie ma katarku ale slysze ze cos mu tam zalega w nosku i w zaden sposob nie chce sie odetkac, moze to ta sapka

reklama
kasro dużo zdrówka dla Karolci, trzymam kciuki żeby to nie była astma

Mamo Q i co dalej synek ma temperaturke? Czy przeszło po czopku? Wydaje mi się że to zwiastun ząbków ale w razie przedłużania sie temp. dzwoń po lekarza.

Do góry