U na steż poprawa. może jutro na dwór nawet wyjdziemy jak by pogoda była. Jeszcze glutki sa ale juz tak nie furczy. I maly chyba sie przyzwyczaił że trzeba kropeli zapuscić i gile wyciągnąć. I wit c też juz pije i sie nia nie dławi. I wapno pieknie aż buzię otwiera. Chyba wreszcie zrozumiał że to pomoże wyzdrowiec i pozbyć sie kataru. Tylko problem z wit b i kwasem foliowy dalej. raz się udało przemycić z mlekiem, więc teraz na mleko warczy i nie chce w dzień.:-)
reklama
Noukie
Majowa mama 2007
U Kubusia podobnie ciezki oddech ale podobno to niedrozny kanalik bo jedno oczko lzawi a drugie nie
U nas ta sama sytuacja, ale nigdy bym tego nie powiązała razem;-), a jak pytałam o ten oddech pediatry to mi powiedziała, że często małe dzieci tak mają.
Madlen
Fan(ka)
Kasro duzo zdroweczka dla corci, mam nadzieje ze to nic powaznego
mojemu nic ogolnie nie dolega ale denerwuje mnie ten jego ciagle zapchany nosek nie ma katarku ale slysze ze cos mu tam zalega w nosku i w zaden sposob nie chce sie odetkac, moze to ta sapka
mojemu nic ogolnie nie dolega ale denerwuje mnie ten jego ciagle zapchany nosek nie ma katarku ale slysze ze cos mu tam zalega w nosku i w zaden sposob nie chce sie odetkac, moze to ta sapka
reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
kasro dużo zdrówka dla Karolci, trzymam kciuki żeby to nie była astma
Mamo Q i co dalej synek ma temperaturke? Czy przeszło po czopku? Wydaje mi się że to zwiastun ząbków ale w razie przedłużania sie temp. dzwoń po lekarza.
Mamo Q i co dalej synek ma temperaturke? Czy przeszło po czopku? Wydaje mi się że to zwiastun ząbków ale w razie przedłużania sie temp. dzwoń po lekarza.
Podziel się: