reklama
Gaal
Fanka BB :)
Ale nas kobieto zestresowałaś!!!
najlepsze jest to, że chyba już tak drugi raz napisałam, coś z uporem maniaka mam w głowie łyżki a nie krople;-)
michaśka
Zaciekawiona BB
Samopoczucie synka jest może lepsze ale tak jak sie obawiałam choroba zeszła już niżej i pani doktor wysłuchała jakieś szumy. Niestety nie obędzie się bez zastrzyków. Lincocin jeden raz dziennie domięśniowo:-( Poza tym kropelki do nosa, acidolac ( z racji biegunki po bactrimie), flegamina w kropelkach i wiadomo: noszenie, oklepywanie, czyszczenie noska. Kontrola w piątek. Miejmy nadzieję, że będzie już dobrze.
michaśka
Zaciekawiona BB
Zastrzyki ma do piątku i do kontroli. O dziwo pierwszy zniósł bardzo dzielnie. Nawet nie zdążył się rozpłakać a już był po wszystkim. Dałam go za przykład jego siostrze, która była z nami w przychodni. Ją na wiosnę trzeba było przed zastrzykiem wyciągać spod biurka w gabinecie
mysz1978
Fanka BB :)
W koncu zapisalam Jasia do okulisty (mielismy wskazanie ze szpitala p oporodzie, ale jakos zwlekalam... ) - idziemy za tydzien. Mam nadzieje ze to tylko formalnosc, choc troszke oczko mu ucieka (maz zauwazyl) - mysle ze tak jeszczem oze byc u tak malego dziecka.
reklama
Podziel się: