reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

reklama
Dzieki Marti, jak cos trzeba dawać ekstra to piszcie bo ja w tym kraju nie moge sie połapać oni to by najchetniej nic nie dawali.

Samopoczucie synka jest może lepsze ale tak jak sie obawiałam choroba zeszła już niżej i pani doktor wysłuchała jakieś szumy. Niestety nie obędzie się bez zastrzyków. Lincocin jeden raz dziennie domięśniowo:-( Poza tym kropelki do nosa, acidolac ( z racji biegunki po bactrimie), flegamina w kropelkach i wiadomo: noszenie, oklepywanie, czyszczenie noska. Kontrola w piątek. Miejmy nadzieję, że będzie już dobrze.

Zastrzyki ma do piątku i do kontroli. O dziwo pierwszy zniósł bardzo dzielnie. Nawet nie zdążył się rozpłakać a już był po wszystkim. Dałam go za przykład jego siostrze, która była z nami w przychodni. Ją na wiosnę trzeba było przed zastrzykiem wyciągać spod biurka w gabinecie:-D:rofl2:

Dzieci nie lubią zastrzyków, czym starsze tym gorzej ja będąc mała często miałam zastrzyki i pamiętam że w zemście wszystkie moje lalki tez musiały codziennie mieć zastrzyki wszytskie były pokute:baffled:

W koncu zapisalam Jasia do okulisty (mielismy wskazanie ze szpitala p oporodzie, ale jakos zwlekalam... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) - idziemy za tydzien. Mam nadzieje ze to tylko formalnosc, choc troszke oczko mu ucieka (maz zauwazyl) - mysle ze tak jeszczem oze byc u tak malego dziecka. :confused:

reklama
Do góry