reklama
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Dziś oglądałam program na tvn style "mamo to ja" i było mówione akurat o okuliscie i stomatologu. Otóż gdy dizecko jest donoszone i w szpitalu nie podano zaleceń to do okulisty trzeba iść w trakcie bilansu 2-latka, chyba ze pediatra wczesniej zauważy jakies neiprawidłowości to wysyła wczesniej. A do stomatologa to gdy dziecko skończy roczek, chyba ze wczesniej gdy zęby np krzywo rosną itp...
Ja obecnie przeżywam koszmar chorobowy. Synuś się zaziębił. Całą noc wczoraj krzyczal, bo miał tak zatkany nos, że nie mógł totalnie oddychać. Opróżnianie noska to też koszmar totalny, bo on tego nienawidzi i wrzeszczy jeszcze bardziej. Normalnie płakać mi się chciało, tak się biedaczek męczył. Dziś w nocy było ciut lepiej, ale jeszcze nie jest dobrze. Charczy mu w nosku niemiłosiernie. Najgorsze, że dostał lekarstwo w czopku... Najgorsze dlatego, że przez chorobę ma strasznie wodnistą kupkę i jak tylko mu czopek zaaplikuję, to on po chwili wywala go z kupą... Masakra. Pójdę dziś do lekarza po leki w innej postaci, bo nie damy rady się tak wyleczyć
Biedne są nasze pociechy kiedy chorują...
Biedne są nasze pociechy kiedy chorują...
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Mam dobrą wiadomość :-) Piotrek od paru dni już ma lepsza skóre na nogach Z dnia na dizeń coraz ładniejsza Tak wiec to jednak raczej skaza, nic innego nie zmienialiśmy, ten sam płyn do prania, oilatum do kąpania itd. Tak wiec widocznie to dzieki tej mieszance mlekozastępczej ;-)
asia-m
Fanka BB :)
Witajcie
Nasz Antos ma na 85% skaze , lekarka przepisala nam masc robiona dzis go po raz pierwszy smarowalam i zobacze jak to bedzie jutro wygladalo. Skorke ma sucha na policzkach, na brzuszku place suche i na plecach, takze na nogach i pod kolanami.
Najstarsza cora tez miala skaze i wygladalo to bardzo podobnie .
Nie ograniczam sie z niczym maly mam nadzieje ze wyrosnie z niej podobnie jak i corka
Pozdrawiamy serdecznie
Nasz Antos ma na 85% skaze , lekarka przepisala nam masc robiona dzis go po raz pierwszy smarowalam i zobacze jak to bedzie jutro wygladalo. Skorke ma sucha na policzkach, na brzuszku place suche i na plecach, takze na nogach i pod kolanami.
Najstarsza cora tez miala skaze i wygladalo to bardzo podobnie .
Nie ograniczam sie z niczym maly mam nadzieje ze wyrosnie z niej podobnie jak i corka
Pozdrawiamy serdecznie
reklama
Podziel się: