reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

Jejku ja tez cebionu multi nie trzymałam w lodówce!! :szok: I własciwie kończy mi sie opakowanie wiec musze kupic następne. Oj już bede trzymac w lodówce napewno... :tak: Tak na wszelki wypadek mimo iz wczesniej sie nic złego nie działo.

reklama
Nam lekarz powiedział, żeby pomimo wszystko Cebion i Vigantol trzymać w lodówce.
My Vigantolu dajemy 1 łyżeczkę, a Cebion 3 łyżeczki.

Michaśko- strasznie współczuję!mam nadzieję, że z małym już będzie lepiej tylko!
Jak moja zuzia miała bardzo chory nosek i wszystko co w nim miała spływało do gardło i uszek niezawodna okazała się FRIDA i sól fizjologiczna i Nasivin no i oczywiście leki od lekarza, ale Frida + sól mogą zdziałać wiele.

1 lyzeczke Vignatolu?????? :szok::szok::szok:
Chyba mialas na mysli krople????
Nam lekarka ze wzgledu na wzmozona potliwosc Jasia kazala dawac 2, ale teraz juz sie nie poci (bo juz nie jest tak cieplo) wiec pewnie wroce do jednej.

Dzisiaj z małym było już na szczęście lepiej. Katarek trochę się zagęścił i co jakiś czas odciągany pozwala mu spać i jeść. Pojawiła się natomiast lekka biegunka ale myślę,że to może po lekach. Bierze Bactrim 2 x dziennie. Niby to nie antybiotyk ... ale sama już nie wiem. Na wszelki wypadek daję mu Acidolac z herbatką. Ma okazję spróbować czegoś nowego bo do tej pory tylko cyc i cyc. Nuuuda:-) Jutro zadzwonię jeszcze po naszą panią doktor, żeby posłuchała czy wszystko jest w porządku.
Dzięki dziewczyny za dobre słowo i pocieszenie:happy:

no pewnie że tak:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:pomyliłam się, KROPLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rozbujałam się, po takiej dawce to by ciężko było
sory dziewuchy:zawstydzona/y::-D:-D:-D

reklama
Do góry