reklama
Gaal
Fanka BB :)
Michaśko- strasznie współczuję!mam nadzieję, że z małym już będzie lepiej tylko!
Jak moja zuzia miała bardzo chory nosek i wszystko co w nim miała spływało do gardło i uszek niezawodna okazała się FRIDA i sól fizjologiczna i Nasivin no i oczywiście leki od lekarza, ale Frida + sól mogą zdziałać wiele.
Jak moja zuzia miała bardzo chory nosek i wszystko co w nim miała spływało do gardło i uszek niezawodna okazała się FRIDA i sól fizjologiczna i Nasivin no i oczywiście leki od lekarza, ale Frida + sól mogą zdziałać wiele.
michaśka
Zaciekawiona BB
Dzisiaj z małym było już na szczęście lepiej. Katarek trochę się zagęścił i co jakiś czas odciągany pozwala mu spać i jeść. Pojawiła się natomiast lekka biegunka ale myślę,że to może po lekach. Bierze Bactrim 2 x dziennie. Niby to nie antybiotyk ... ale sama już nie wiem. Na wszelki wypadek daję mu Acidolac z herbatką. Ma okazję spróbować czegoś nowego bo do tej pory tylko cyc i cyc. Nuuuda:-) Jutro zadzwonię jeszcze po naszą panią doktor, żeby posłuchała czy wszystko jest w porządku.
Dzięki dziewczyny za dobre słowo i pocieszenie
Dzięki dziewczyny za dobre słowo i pocieszenie
reklama
Podziel się: