reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

WOW :szok: I jakies powikłania u dzieciaczka tej znajomej są? Czy po prostu tak jakby w ogóle jej nie dostało i nie działa? Napisz cos wiecej...

reklama
cholera a jak ja mam sprawdzic czy to ta seria ?? bo na pewno został zaszczepiony infamixem czy jak to sie tam pisze :no: bo jesli to dotyczy tylko slaskiego to niby powinnam byc spokojna :-(

no to swietnie, bo ja tez szczepiłam i to tydzien temu infanrixem. musze sprawdzic czy nie chodzi o nas. coi za syf. nawet nie mozna byc pewnym, ze sie dziecku posa to, co dobre, bo jakies młoty pozwalają sobie by jakość byłą zerowa.:szok::wściekła/y:

Dzwonie jutro do przychodzi bo oczywiście serii nie wpisali do książeczki. Przy pierwszym szczepieniu dali opakowanie (ale już wyrzuciałm) a przy drugim nic.

pierwszej nie znam serii, ale tą co ostatnio szczepiliśmy mam wpisaną serię w książeczce. Jeszcze ulotkę dostaliśmy :-D. A tak marudziłam Tomkowi o to mierzenie. Jak chce to niech ona sobie mierzy Janka i po skosie, albo przez lewe ucho, teraz ją uwielbiam :-p.

reklama
Witajcie nie wiem jak wasze maleństwa,ale moja corcia słaobo przybiera na wadze pół kilograma na miesiać i w rezultacie kończy 3 miesiące i wazy 5500.Mysle,ze to przez skazę.Ale przy diecie i mleku wszytko wraca do normy.Skaza nie jest taka starszna :)

Pozdrowienia

Do góry