reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

Dziewczyny, to, że jedna szczepionka była wadliwa nie oznacza jeszcze, ze cała partia jest zła. Proponuję spokojnie poczekać na dalsze info w tej sprawie. Być moze ta jedna była źle przechowywana, czy coś. A wycofują wszystko, bo takie są przepisy.
Kacperkowi nic nie jest, więc bądź dobrej myśli szerlock :-) Choć oczywiście Twoje zdenerwowanie doskonale rozumiem - każdy rodzic by był w takie sytuacji :-(

reklama
Witajcie nie wiem jak wasze maleństwa,ale moja corcia słaobo przybiera na wadze pół kilograma na miesiać i w rezultacie kończy 3 miesiące i wazy 5500.Mysle,ze to przez skazę.Ale przy diecie i mleku wszytko wraca do normy.Skaza nie jest taka starszna :)

Pozdrowienia

popcia, mój mały waży 5500 w wieku 4 m-cy i pediatra wcale nie twierdzi, że jest za szczupły! Powiedział, ze przydałoby się więcej ciałka na wypadek choroby, ale wcale nie jest źle, jak jest.
(waga ureodzeniowa 3160)

No i my też mieliśmy pecha :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ale jestem wściekła :crazy::crazy::crazy:
Michaś został zaszczepiony wadliwą serią :-(
Jutro pójdę do pediatry to zapytam co z tym fantem dalej :baffled:

Kasro - ale trafiaś na przychodnię :no::angry:. Współczuję

Jejku jak tak was "słucham" to normalnie ciarki mi po plecach przechodza... Co sie na tym świecie dzieje! Co prawda ja nie narzekam na przychodnie bo jest spoko, zawsze seria wpisana, wszystko elegancko, nawet ołówkiem przy szczepieniach wpisany najlepszy termin kolejnego szczepienia itd. :-D Nie rozumiem dlaczego tak nie jest wszedzie :-( Czasem to jak tak porównywać nasze opowiesci to jakbyśmy w jakiejs innej epoce żyły albo innym świecie.

kasro- paranoja na maxa! aż tym ich wymigiwaniem sie to możnaby było stwierdzić ze własnie to ta felerna i ze nawet nie chca cie o tym powiadomic! No ale dobrze ze tak sie skończyło jak sie skończyło :tak: To najważniejsze. Tylko współczuje ci kolejnych relacji z ta przychodnią...

Naprawde sporo was jest dizewczyny z tej felernej serii. Załamka totalna...

jesteśmy w ciężkim szoku:angry::wściekła/y:
co za kraj, co za świat!!!! brak słów ....

szerlock- strasznie wam współczuję i wszystkim mamom doświadczonym tym cholerstwem, aż strach teraz szczepić! :no::no::-( mam nadzieję, że Kacperek okaże się silniejszy i będzie dobrze! wierzę w to głęboko, nie trać wiary ani siły. Być może okaże się, że żadnych skutków ubocznych Kacpuś nie będzie miał .... ściskam i całuję was mocno z wielkim niepokojem w serduszku bo jesteści mi bliscy:-(
Natko- wy również jesteści nam bardzo bliscy, zresztą jak każda majowa mamusia. Modlę się, żeby to była tylko mylna seria ale żeby obeszło się bez negatywnych doświadczeń. czekam z wami co dalej i gorąco całuję. cóż moge więcej ...

gadałam ze znajomą, która jest " na czasie" z tymi szczepionkami. Mówi, że najgorsze co może być to fakt, że babki z apteki mogły źle zamrozić szczepionki, które potem w przychodni zostały źle wymieszane przez pielęgniarki, które nie zwróciły uwagi na złą zawiesinę i to one widząc, że jest coś nie tak, powinni zakomunikować, że jest zła "konsystencja", bo lekarze dowiadują się " na końcu". Pierwsze wiedzą apteki ..... zamieszanie i burdel i brak słów ludzie .... my kiedyś bez tych szczepień żyliśmy, a dzisiaj choć niby ma nas to chronić " zdziera z naszych dzieci płaszcz ochronny"!:-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry