M.M
Mamusia majowa'07 :)
No to kompletnie nie wiem od czego to moze być. Najlepiej skonsultuj sie z lekarzem... Ja na szczescie też jestem daleka od przegrzewania Piotrusia. czasem jak widze mamy mijające mnie na spacerze to włosy sobie z głowy wyrywam! 30 stopni w cieniu a maluszki w czapeczkach, kaftanikach i śpioszkach i do tego w bluzach z kapturem z polaru!!! szok! I płaczą w niebogłosy a mamuśki schylaja sie nad wózkiem z tekstami: "no co jest kochanie? o co chodzi? nie płacz rybeczko...". No chyba oczywiste ze biedactwom za ciepło!
W nocy mój mały śpi w body z długim rękawem lub pajacykach, przykryty kołderka... Na jesień pewnie sprawie mu śpiworek żeby sie nie rozkopywał
Ja słyszałam o tych szczepionkach ale niestety mnie na nie nie stac Choć mnie również mówiono ze to lekki pic na wode (połoźna na wizycie domowej). Ale pewnei gdybym miałą możliwosc to bym je zrobiła. Tak na wszelki wypadek wszystko co możliwe...
W nocy mój mały śpi w body z długim rękawem lub pajacykach, przykryty kołderka... Na jesień pewnie sprawie mu śpiworek żeby sie nie rozkopywał
Ja słyszałam o tych szczepionkach ale niestety mnie na nie nie stac Choć mnie również mówiono ze to lekki pic na wode (połoźna na wizycie domowej). Ale pewnei gdybym miałą możliwosc to bym je zrobiła. Tak na wszelki wypadek wszystko co możliwe...