reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

Ciekawe jak tam Patryk SIMAMY. Moj Jasio wyzdrowial bardzo szybko :-) Bylismy wczoraj na kontroli - jeszcze nie jest idealnie, ale jest znacznie lepiej :-) Antybiotyk bedzie dzialal nawet jak zaprzestaniemy jego podawania przez 2-3 dni.
Wczoraj na swoich urodzinkach Jasio rozrabial i byl we wspanialej formie :-)

Aha - i mleko mozemy zmieniac - najpierw na NAN HA a potem stopniowo na zwykly NAN 3 :tak:

reklama
Kluliczku ja nie czytałam nigdzie twojej wypowiedzi na ten temat, jak masz czas i chęć to przytocz:sorry2: chętnie się z nią zapoznam bo jak mozna ja przesunąć i jest to bezpieczniejsze to ja też wolałabym tak zrobić.:sorry2:

kurde, ja też słyszałam o powikłaniach po tej szczepionce, nawet chyba czytałam na bb o tym?!
zwlekam z tą szczepionką, bo sama nie wiem, jaką podjąć decyzję ... mam stracha ... ale wiem, że ja miałam odrę, świnkę, różyczkę, szkarlatynę i inne syfki chorobowe i żyję ....:sorry2:więc, może lepiej poczekać ...? boże, jakie to straszne podejmować takie odpowiedzialne decyzje ...

Myszko i jak synuś na NAN HA? Ja wprowadziłam jogurty i jednocześnie dałam kaszkę na mleku no i niestety pojawiły sie szorstkie policzki :-( Mam nadzieję, że to reakcja tylko na kaszkę, bo chciałabym mu chociaż jogurty móc dawać.

Zaszczepiliśmy dzisiaj meningokoki. Spytałam przy okazji o tą szczepionkę po 13 m-cu (świnka, różyczka, odra) i moja lekarka twierdzi, że są szczepionki dwóch firm i jedna jest podobno właśnie mało bezpieczna (MMR) a druga ok ale cholerka zapomniałam nazwy. No w każdym razie u mnie w przychodni narazie jest ta lepsza a nawet jeśli za miesiąc nie będzie to da mi receptę i najwyżej sama wykupię. Trochę mnie to mimo wszystko uspokoiło.

zdrówka dla roczniaczków

my mamy szczepienie w nastempnym tygodniu ale poczytam zanim sie zdecyduje - czy macei jakies namiary na temat szcezpionek

My szczepilismy w piątek na te odry itd szczepionka nazywała się PRIORIX czy jakos tak. Na razie jest OK.

My szczepilismy w piątek na te odry itd szczepionka nazywała się PRIORIX czy jakos tak. Na razie jest OK.

No dokładnie tej nazwy zapomniałam :tak: To jest podobno ta dobra!
A czemu Wy tak wcześnie szczepicie? My mamy ją dopiero po ukończeniu 13 m-cy :dry:

reklama
Do góry