reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co nam mowi intuicja?

Właśnie Lucyann, też mi się wydaje, że nas mało.Patrząc na listę, którą robiła Mihir i tą, którą ja uzupełniam to masa dziewczyn odpadla. Mam nadzieję, że to ich lenistwo a nie coś z dzieckiem... :(
Uaktywniajcie się królewny bo kto nam doradzi, jak nie my same...Przecież każda jest specjalistką w jakiejś dziedzinie i może innym coś doradzić. Np. z Lucy juz wiemy jak "skorzystać" ;)
Ja jestem pedagogiem specjalnym (profilaktyka społeczna i resocjalizacja) i logopedą.
Chwalcie się i pomagajmy sobie nawzajem...

reklama
Pola a ja poczekam z uaktywnianiem do torku :D i wpisze "pewna" wiesc..a na dzien dzisiejszy to tutaj napisze ze jak to nie chlopak to ja jestem Santa Claus! Swiea racja... rodzi sie duzo wiecej chlopaczkow- fajnie by bylo wyrownac to jakos....

No to Twoja mama sie mysli Lucyann ;-) Ja mysle ze nosze core pod sercem a jest planowana :) No chyba ze sie mysle i jednak siedzi tam chlopaczek ? hmmmm ;-)

no i nikt nic nie napisial po ostatnim mojej wypowiedzi ;-) i jak ja mam teraz napisac ze jednak mnie intuicja zawiodla i Pani dr wczoraj na usg widziala jaderka? A wiec bedziemy miec synka :)

Witaj Megusek i jak tam z teoria mojejje mamy? Fantastyczny chlopczyk dolancza do grona kolegow i kolezanek.... :D :D :D :D :D

reklama
spieszę donieść, ze na usg jąderek nie stwierdzono, więc na 90% będę miała dziewuchę, mojej koleżance na usg też wychodzi córa, a wg tych kalkulatorów powinnyśmy obie urodzić synów, przypomnę, że to ja rozpowszechniałam na listopadowym wątku linki do testów, eh jakoś mi trudno uwierzyć, że obie znalazłyśmy sie w tych kilku procentach, którym test się nie sprawdza

Do góry