reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co nam mowi intuicja?

reklama
Cudo wkoncu jakies babeczki -szkoda ze jedna tak daleko.....bosko teraz prawie wyrownane sznse tylko chyba Ewa nam zostaje z wiesciami...

No fajnie ze i babeczki tez beda :) Bo jak do tej pory to sporo chlopakow. Sasiadka u mnie za sciana rodzi na dniach i tez ma byc chlopak :)

No wlasnie, obie z sasiadka uwazamy ze fajnie sie zlozylo.:) Mieszkam na nowym osiedlu i tu prawie w kazdym mieszakniu jest male dzidzi (w parafii bylo 40 zgonow i 160 chrztow! w ubieglym roku) i na naszym pietrze podobno przewaga dziewuszek, no wiec nasze chlopy beda rodzynkami ;-)

A ja nie wiem, co się urodzi. Kiedy robiłam badania, to nie chciałam wiedzieć i nadal oboje z żonkiem nie chcemy znać płci naszego maleństwa.
Większość rodzinki twierdzi, że to będzie chłopiec. Mi intuicja albo pragnienie, sama nie wiem, też tak podpowiada. Przed ciążą bardzo chciałam chłopca. Na samiutkim początku twierdziłam, że urodzę moim rodzicom wnuka (bo mają już dwie wnuczki od siostry). Później, kiedy moja twarz zaczęła wstrętnie wyglądać, stwierdziłam że to jednak dziewczynka. A teraz znowu się przestawiłam.
Stawiam na syneczka. Zobaczymy, co bocian przyniesie ;D

ja nadal jestem w nieswiadomosci moj mysli ze to bedzie chlopczyk ale to chyba jego ukryte pragnienie ;D
ostatnio po wroclawiu chodza same zaciazone spotykam je prawie codziennie choc kilka :) jakis wysyp w tym roku ::)

reklama
Do góry