reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nam mowi intuicja?

reklama
A wiecie co, tak dwa dni przed usg chodziło mi po głowie że może być chłopak, oczytałam sie tu że urodzaj na chłopaków, a Wy mi pisałyście że mój brzuch też wygląda na to że będzie chłopak. :)

No to w tej sytuacji fajnie by było żeby trzecim dzieckiem była dziewczynak, co? ;) :laugh: Ale trzecie będę planować pewnie gdzieś za 5 lat, chyba że inaczej się poukłada.

Gratuluję Tym , które znają już płec :) ja już nie mogę się doczekac kiedy sama się dowiem. Już nie ma znaczenia czy to dziewczynka czy chłopaczek ale drażni mnie ta niewiedza bo nie wiem jak się zwracac do brzuszka per on czy ona nie mówiąc już o zazkupach....nakupię różowych ciuszków a potem okaże się że to chłopak :D

Bleu podbno teraz to juz ciezko sie pomylic lekarz jak nie jest pewnien to nie powinien wogole sie odzywac ....u mnie czarno na bialym wiec troche juz mi zludzenia opadly ale cuz nawet hlopaka mozna w rozyk ubrac...??!!! :D :D :D

Dzidzi ulozylo sie na boczku i ani mu w glowie bylo pokazac nam co tam ma :) Jest zdrowe, wszystkie badania jakie pani dr zrobila sa w porzadku. A tata sie cieszyl jak dzidzi do niego paluszkiem kiwalo :)

Megusek blagam uzupelnij liste tak lubie sobie na nia zajrzec i popatrzec co i jak potem przydala by sie jeszce jedna kolumna oko lekarza a natura??!!!! :D :D :D :D :D :D

niechce mi sie Lucyann ;) a pozatym nie mam wiecej danych od mamusiek bo sie opalaja ;-) a jak bedzie blizej porodow to dopisze sie ta kolumne ze stanem rzeczywistym ;-)

A ja już wiem!!!!
Moja intuicja zawiodła...Dopytywałam lekarza, czy aby na pewno i twierdzi, że tak. Mąż się bardzo ucieszył, bo na to w skrytości ducha liczył. Czekamy na dziewczynkę:) A ja mówiłam wciąż jak do chłopca-hihihih. Każdy, kto mnie widział (znajomi, sąsiedzi, ludzie w męża pracy, na wczasach Wenezuelczycy i wczasowicze stawiali na syna, ja też) a tutaj niespodzianka. Jak Maja jeszcze przed urodzeniem jest taka numerantka, to co będzie po....Aż się boję pomyśleć ;) W połowie lutego wybieramy się na USG 3d, więc dopiero będzie filmowa jazda:) Znów się nie mogę doczekać. Choć jest dobrze, bo mamy film z wczorajszego usg, więc kiedy chcę mogę sobie popatrzeć:)
To na ra
Mamusia-Córusi

reklama
W polowie lutego Pola to Twoje dzidzi już bedzie do Ciebie oko z łóżeczka puszczać a nie z ekranu monitora.
;D

Do góry