My z męzusiem od poczatku czuliśmy, że to chłopak. Mówiliśmy do niego i o nim w płci męskiej oraz jako pierwsze wymyśliliśmy imię dla chłopca, bo z imieniem dla dziewczynki nie mieliśmy zadnego pomysłu. No i na usg okazało się, że nasza rodzicielska intuicja nie zawiodła hehe chyba, że zawiodło usg ale to się okaże w listopadzie
reklama
dorotak
Fanka BB :)
No to jak na razie to przewaga chłopaków ;D :laugh: GRATULACJE
U mnie nic jeszcze nie wiadomo, w czwartek się okarze kiedy będzie usg. A intuicja nic mi nie podpowiada
U mnie nic jeszcze nie wiadomo, w czwartek się okarze kiedy będzie usg. A intuicja nic mi nie podpowiada
Cynamonka
Poki co mamy urodzaj na chlopakow. Jak tak dalej pojdzie to Ci nasi synkowie beda dlugo zony szukac a potem jeszcze walkczyc o nia, hi hi. Trzymam wiec kciuki za wszytkie mamuski, ktore pragna dziewczynek zeby sie spelnilo. ( Zaczynam myslec jak przyszla tesciowa
DZiewczyny ale to naprawde jest niepokojace tylu chlopakow a narazie zadej potwierdzonej dziewczyny ---a tu taka homofobia w kraju panuje -----kiepski zart ale sie az boje co to bedzie sama kobieta w domu i w najblizszej okolicy....nie przezylabym tego meskiego zalania swiata te skarpetki i pelne olewatorstwo w tak wielu kwestiach wylonduje na oddziale zamknietym ratucie prosze o DZIEWCZYNKI>>>>>duzo dziewczynek
M
monika_k80
Gość
JA tez czuje ze chlopaczek... za to mezu ciagle mi mowi ze on wie lepiej i na 100% czuje ze to kobietka..... zobaczymy bo ja sobie reke ucinam ze chlopczyk. modlimy sie o dziewczynke i niech mezu ma racje
dorotak
No to ja dołącze do mam chłopaczków. Wczoraj niespodziewanie miałam zrobione usg i na 99% będzie drugi chłopak :laugh: bo dość wyraźnie było widać jego "mały interesik" ;D
reklama
nineczka
Mi to w sumie jest obojętne, czy chłopiec czy dziewuszka (choć przyznam, że z chłopcem byłoby ciekawiej - mam 2 siostry, zawsze to jakaś odmiana ;D ). Nie mogę się doczekać kiedy się dowiem co tam mi się wierci w brzuszku! W maju zmarła moja jedyna już babcia. Wiedziała, że jestem w ciąży ale niestety nie zobaczy prawnuczka. Tak jak jej mąż a mój dziadek nie zobaczył mnie Kilka dni przed śmiercią babcia powiedziała mi, że na pewno, na 100 % będę miała syna a moja mama będzie " żoną dziadka". Zobaczymy, czy jej słowa się sprawdzą.
A a propos przesądów związanych z płcią dziecka - kobitki w pracy twierdzą, że będzie wojna, bo tylko na wojnę rodzi się tylu chłopaków i że będę miała syna bo podobno wyładniałam i dużo nie tyję ???
A a propos przesądów związanych z płcią dziecka - kobitki w pracy twierdzą, że będzie wojna, bo tylko na wojnę rodzi się tylu chłopaków i że będę miała syna bo podobno wyładniałam i dużo nie tyję ???
Podziel się: