reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co może, a czego nie może jeść karmiąca MAMA ??? :)

reklama
a ty wogóle cos przytylas w ciazy??
I sie mnie pytaja czy ja w ciaży byłam a to chyba Ty nas wkrecałaś ;)

Na koniec przytyłam i to sporo..:zawstydzona/y: Jak byłam u Oli w szpitalu to ważyłam 67kg:szok: W ciąży na początku schudłam do 57kg, później do 7-8 miesiąca było 61-62 kg, a pod koniec tyłam na potęgę :-D

A przed ciążą ważyłam 62kg. Teraz 59kg.

Mogę ci fotkę swojej karty ciąży wstawić jak nie wierzysz:-p

nie no wierze ;)i zazdraszczam choc u mni tragedi nie ma ale te ostatnie kilogramy juz raczej same nie zejda. Jestsmy na butli wiec jem normalnie..nadzieje w cwiczeniach po połogu ;)

Ja zważyłam się dzisiaj ( 3 doby po porodzie) i już 8 kg mniej. Pozostało mi 8 do powrotu wagi sprzed ciąży...

w nawiązaniu do tematu
jem tak jak zawsze, tak jak w ciąży a od tygodnia popijam cole:szok: na razie puszka dziennie a małemu nic nie jest zero wysypki czy kolki itp.

a waga hmm.. postanowiłam że nie będę sie ważyć codziennie na razie wytrzymuje chociaż raz w tygodniu

a ja nie mam wagi w domu :-D ale jem jak wróbelek.. nie czuję żołądka..więc nie czuje głodu, nie czuję pęcherza.. więc nie czuję że chce mi się siku.. jelita aż czuję zanadto czasem :-D

reklama
ja też nie czuję pęcherza, a jakieś było moje zdziwienie będąc w toalecie i opróźniając pęcherz w nieskończoność....

jak w ciąży miałam przemianę materii rewelacyjną od 3-5 wypróźnień dziennie bez wysiłku tak teraz mój Michalek odebrał mi to całe dobrodziejstwo

Do góry