reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co może, a czego nie może jeść karmiąca MAMA ??? :)

reklama
a ty wogóle cos przytylas w ciazy??
I sie mnie pytaja czy ja w ciaży byłam a to chyba Ty nas wkrecałaś ;)

Na koniec przytyłam i to sporo..:zawstydzona/y: Jak byłam u Oli w szpitalu to ważyłam 67kg:szok: W ciąży na początku schudłam do 57kg, później do 7-8 miesiąca było 61-62 kg, a pod koniec tyłam na potęgę :-D

A przed ciążą ważyłam 62kg. Teraz 59kg.

Mogę ci fotkę swojej karty ciąży wstawić jak nie wierzysz:-p

nie no wierze ;)i zazdraszczam choc u mni tragedi nie ma ale te ostatnie kilogramy juz raczej same nie zejda. Jestsmy na butli wiec jem normalnie..nadzieje w cwiczeniach po połogu ;)

Ja zważyłam się dzisiaj ( 3 doby po porodzie) i już 8 kg mniej. Pozostało mi 8 do powrotu wagi sprzed ciąży...

w nawiązaniu do tematu
jem tak jak zawsze, tak jak w ciąży a od tygodnia popijam cole:szok: na razie puszka dziennie a małemu nic nie jest zero wysypki czy kolki itp.

a waga hmm.. postanowiłam że nie będę sie ważyć codziennie na razie wytrzymuje chociaż raz w tygodniu

a ja nie mam wagi w domu :-D ale jem jak wróbelek.. nie czuję żołądka..więc nie czuje głodu, nie czuję pęcherza.. więc nie czuję że chce mi się siku.. jelita aż czuję zanadto czasem :-D

reklama
ja też nie czuję pęcherza, a jakieś było moje zdziwienie będąc w toalecie i opróźniając pęcherz w nieskończoność....

jak w ciąży miałam przemianę materii rewelacyjną od 3-5 wypróźnień dziennie bez wysiłku tak teraz mój Michalek odebrał mi to całe dobrodziejstwo

Do góry