reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co moje dziecko dziś wymysliło??:)

reklama
Zakładałam Idzie spodnie, stała tyłem do mnie. Potem poszłam wyrzucić pieluchę, wracam, a Ida jakoś tak dziwnie idzie... Nie zauważyłam, że przy zakładaniu włożyła sobie w spodnie duże okrągłe pudełko kremu ::) ::) ::) ;D

Kurczę, zazdrościmy tylu fajnych umiejętności ;) ::) 8)

Zapomniałabym:
Krystian dzisiaj zrobił 6 kroczków, ale śmiesznie bo potem trzymał m. za palca i szedł dalej i mówił: "ide", się uśmialiśmy ;D ;D ;D.

NOWE UMIEJĘTNOŚCI JOLUSZKI ;d

tulimy tulimy tulimy

tuilimy1pict00139nc.jpg

tulimy2pict00127tn.jpg

tulimy2pict00170da.jpg

brawo :)

brawopict00230uh.jpg

no no no - nie wolno!!

nononopict00207vn.jpg

caluski ::)

caluskipict00243zf.jpg

nie ma!!

niemapict00190ry.jpg

BUZIACZKI I POZDRAWIAMY :)

Hej :)
po pierwsze: jak mówię "nie, nie, nie" to Adaś kreci głową na boki ;)
po drugie: jak śpiewam, lub jak leci muzyka w radiu, to Adaś tańczy (tzn symuluje jakiś taniec po swojemu)
po trzecie: jak mówię "siku", to Adaś łapie się za pieluchę i zagląda sobie miedzy nogi, a jeśli jest w wannie - robi siku ::)(pierwszy etap przyuczenia do nocnika już za nami)
po czwarte i najważniejsze DOŁĄCZYLIŚMY DO GRONA CHODZIARZY!!! Dziś był pierwszy spacerek bez wózka i baaardzo się podobało chodzenie na własnych nóżkach (jeszcze za raczki wprawdzie, ale myślę, że to kwestia czasu) - zdjęcia w albumie

Pozdrawiamy

Witam

Basiu80 Jolunia niesamowita dziewczynka śliczna i w ogóle .... szkoda że już ma narzeczonego ;)
Acha Kamiś też robi tulimy
kamonkazz (strasznie trudny masz nick ;D ) Gratulacje dla Adasia!!!!!!!!!!!!

Mój synek wczoraj szedł na całość! łaził sam od narożnika do ławy, od ławy do telewizora i spowrotem. Narobił kroczków jak szalony!!! Super - mały pijaczek ;D. Potem jeszcze spacerował po dworku (za rączkę)
Ostatnio codzienne urzęduje w piaskownicy, na spacerze trudno go utrzymać w wózku (a trochę siły to on ma!!!!). No i później znosi do domu kuuuupę piachu, jak nie w mankietach nogawek spodni czy w butach, to w zawiniętych rękawach kurtki.

reklama
a moje dziecko dzis zgłupiało na punkcie traktorów :) mieszkamy na wsi zrobiło się ciepło wiec wszyscy ruszyli, dziadek też wiec Qba cały dzień siedział zachwycony odglosem traktorów a co zobaczył dziadka to juz chciał jechać, przejachał sie wiec kawałek i był niezmiernie szczęśliwy do momentu zejścia z traktora :)

Do góry