reklama
Dorin
mama maj 05/sierpień 07 Wrześniowe mamy'07
Dopiero teraz tu zajrzałam : GRATULACJE DLA KAROLCI !!!!!!!!!!!!!!!!!! następnej chodziarki :laugh: ;D
no i Kuba ma już pewnie postępy w łażeniu. Dzisiaj postawił pierwszy samodzielny kroczek, potem dwa kroczki i prawie 3 kroczki!!! następny etap za nami i ...... przed nami :laugh:
Gratulacje dla Karolinki za kroczki, no i niech nie bije dzieci!!!
z Adaśka niezła telefonistka !!!
Gratulacje dla Karolinki za kroczki, no i niech nie bije dzieci!!!
z Adaśka niezła telefonistka !!!
Jak widzę dzieciaki postępy robią na całego! Wszystkim zdolniachom gratuluję! Moja Iga kroczki jedynie przy meblach... :
Wczoraj jednak przeszła samą siebie! Byliśmy nad morzem, szliśmy dosłownie przy samej wodzie (wózkiem), pogoda piękna, chociaż wiało trochę, a szum fal był jak dla nas rozkoszny ... 8) Mała jednak uznała, że ten szum jest mało przyjemny dla jej uszu i rozryczała się na całego!!! : Myśleliśmy, że jej przejdzie, ależ skąd!! Tyle ludzi było, ogladali się za nami, to się ewakuowaliśmy z tej plaży, co zrobić?? Na promenadzie było już ok. No i co, to ja znów mam się nie opalać tego lata na plaży??????? Liczę, ze jej przejdzie.... :
Wczoraj jednak przeszła samą siebie! Byliśmy nad morzem, szliśmy dosłownie przy samej wodzie (wózkiem), pogoda piękna, chociaż wiało trochę, a szum fal był jak dla nas rozkoszny ... 8) Mała jednak uznała, że ten szum jest mało przyjemny dla jej uszu i rozryczała się na całego!!! : Myśleliśmy, że jej przejdzie, ależ skąd!! Tyle ludzi było, ogladali się za nami, to się ewakuowaliśmy z tej plaży, co zrobić?? Na promenadzie było już ok. No i co, to ja znów mam się nie opalać tego lata na plaży??????? Liczę, ze jej przejdzie.... :
Dorin
Nicolka od kilku dni sama wchodzi na tapczan. Na poczatku nas to smieszylo i cieszyło, ale teraz to juz nie jest takie śmieszne, bo ona wskrobie sie tam i stanie na nózki, a potem to nie patrzy w którym kierunku idzie czy do środka czy... na dół. W ogóle nie ma lęku wysokości
Dorin
cd i na górze - dalej juz fotek nie robiła bo musialam ja łapać i ściągac na dół :
reklama
Podziel się: