reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co moje dziecko dziś wymysliło??:)

A moja jak jej zakładam buciki płacze jak mops!!!!!!! Zdejmuje je i nawet stanąć w nich nie chce :(

Za to umie robić TAK. Kiwa główką do przodu i mówi "nie".
A i zaczęła sama stawać bez podparcia ;D ;D ;D ;D !!!!!!!!!!!!!
Może juz niedługo pierwsze kroczki..........

reklama
Wczoraj moja córeczka siedzi cicho w pokoju. Tatus zaniepokojony tym faktem, słysząc tylko "ych, ych" wchodzi do pokoju i widzi jak nasza córeczka siedzi na dywanie, ma na kolankach pudełko z chusteczkami i ........ wyciaga po jednej. Zdążyła juz pół pudełka opróżnić z chusteczek ::) ::) ::)

O tak wyciąganie chusteczek świetna zabawa, K. to jeszcze połowę by zjadł ;).

Dzisiaj rano Wiki przewrocila sie na brzuszek, złapała się szczebelków i szarpała za nie. Ale bylo śmiechu :laugh: :laugh:!!! :) :) złapała się barierki od łóżeczka i były pierwsze próby wstania!!! :)

Mój bączek przeszedł dzisiaj (po raz pierwszy) cały pokój popychając swój chodzik przed sobą. K. J@gody już daaaawno tak smiagał a mój Kubulo dopiero zaczyna ;D. Ale jestem z niego dumna :laugh:

Musze się poskarżyć na moją niunię, ona bije dzieci!!!!!!! Juz taki z niej łobuz. Wczoraj bylismy u znajomych, którzy maja 2 m-ce młodszą niuńkę i ja uderzyła w buźkę tak, ze sie popłakała!! I to nie raz. Swojego narzeczonego też tak ostatnio potraktowała..... Niedługo wykruszą nam się wszyscy znajomi z dzieciaczkami :( :-[

Adaś już wie, że słuchawkę telefonu przykłada sie do uszka i nieważne, czy to tel stacjonarny z kabelkiem, czy komórka bez kabelka ;D i potrafi sobie włączyć muzyczkę w telefonie stacjonarym, wie, który to przycisk i wciska go namiętnie, bezbłędnie ::)

reklama
Do góry