emeralda30
Aktywna w BB
hej dziewczyny sorki ze tak dlugo sie nie odzywalam ostatnio ale tyle na glowie oczywiscie bylismy w dublinie na usg niestety nie wyszlo tak jak chcielismy bo malenstwo spalo i bylo malo aktywne no i jeszcze raczki na buzce trzymalo ale i tak bylo milo i warto mamy wrocic za jakies 4 tyg jak bedzie wieksze;-)bardzo milo bylo porozmawiac z polskim lekarzem jakos tak inaczej ja caly czas tutaj chodze i nie mowie ze sa nie mili czy cos ale jakos tak inaczej bylo.a bylismy w Medicusie bo ktoras z was pytala gdzie-tam kosztuje 3d 150euro.
Jesli chodzi o psa o czekam na te witaminki z polski ale wydaje mi sie ze juz jest i tak troche lepiej.
Jeszcze mam do was pytanko: czy jak bylyscie w ciazy to mialyscie dosc spore uplawy takie silniejsze niz zawsze? mnie to dzis w miescie zalalo prawie, musialam jechac do domu przebrac spodnieja to juz oczywiscie panika ze to wody plodowe ale oczywiscie nie bylo tego az tak duzo.......
odezwali sie tez do mnie ze szloly rodzenia zajecia mam 16 lutego a termin porodu 28lutego nie zle co babka sie usmiechnela na to powiedziala ze przynajmniej bede wszystko pamietac.......
pozdr,
Jesli chodzi o psa o czekam na te witaminki z polski ale wydaje mi sie ze juz jest i tak troche lepiej.
Jeszcze mam do was pytanko: czy jak bylyscie w ciazy to mialyscie dosc spore uplawy takie silniejsze niz zawsze? mnie to dzis w miescie zalalo prawie, musialam jechac do domu przebrac spodnieja to juz oczywiscie panika ze to wody plodowe ale oczywiscie nie bylo tego az tak duzo.......
odezwali sie tez do mnie ze szloly rodzenia zajecia mam 16 lutego a termin porodu 28lutego nie zle co babka sie usmiechnela na to powiedziala ze przynajmniej bede wszystko pamietac.......
pozdr,