aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
bo robia tylko jesli jest obciazenie w rodzinie lub gdy wyjdzie cukier w moczu
u mnie jest w rodzinie cukrzyca no i w moczu juz tez mialam
u mnie jest w rodzinie cukrzyca no i w moczu juz tez mialam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dostałam wytyczne na kartce,że nie mogę jeść ani pić od 19:30 poprzedniego dnia,nawet wodyI tego się trzymałamTichonek mnie sie zdaje,ze do 24 mozna jesc i pic
no na mojej kartce tak jesta pic najlepiej tylko wode
Ja dostałam wytyczne na kartce,że nie mogę jeść ani pić od 19:30 poprzedniego dnia,nawet wodyI tego się trzymałam
Trafić,trafiłam bez problemuNajpierw mi na czczo pobrali krew,potem Lucozade (0,5l) w 10 minut do wypiciaAle taka byłam spragniona,że chyba w 5 minut wypiłamNo i dalej 3 pobrania krwiGabinet owszem miał super,rozkładane fotele,ale było ich 6 a kobiet 10Więc siedziałam na krześleGazetki poczytałam a po wszystkim dostałam kanapkę do wyboru:z szynką,tuńczykiem lub jajkiemWybrałam sobie z jajkiem+sałata+pomidor i herbatkęW sumie trwało to 3 godziny
Witajcie kobitki!!!
mam takie pytanko ,może któraś z Was mi będzie mogła pomoc, czy to prawda że tutaj do 20tc lekarz nie wystawi zwolnienia jeśli jest zagrożona ciąża??
no to co zrobic w takim wypadku kiedy nie można pracować a nie ma się zwolnienia lekarskiego??
pytam bo ostatnio qmpelka zafasolkowała a że ma bardzo ciężką pracę to chciała by iść na zwolnienie bo boi się o fasolke z góry dziękuję za odpowiedzi